7 תשובות
החיים קשים צריך ללמוד איך להתמודד איתם
מוטבציה אתה צריך
אתה ממש לא אפס. עצם זה שעברת את כל מה שאתה מתאר מראה שאתה לא אפס בכלל.
למה אתה כועס כל כך על עצמך? שום דבר מהדברים האלה לא היה באשמתך. תזכור שבסופו של יום, אתה מסוגל להתגבר ולהמשיך להיות שמח.
אחרי הצבא אתה תוכל לעשות מה שתרצה בעזרת השם, תטייל, תעבוד, תכיר אנשים חדשים, תקים משפחה, תצליח. תהיה שמח, תהיה בראש של: אני קמתי היום, אני יכול ללכת, אני יכול לראות ולשמוע, לדבר. זה לא מובן מאליו. אני מסוגל לשרת בצבא שמגן על המדינה שלי, גם אם זה מבאס אותי ואני שבוז. יש לי ידידה טובה. והכל יהיה בסדר.

מאחלת לך רק את כל הטוב שבעולם. ותסתכל על החיים בעיניים יותר ורודות (: ❤
אחי אני מבין אותך לגמרי אבל מה זה לגמרי אני מרגיש הזדהות אם כל מילה שלך אבל תחשוב היו רגעים קשים בחיים שלך ואיך שזה נשמע זה ניראה שהיו הרבה כאלה וברוך השם התגברת עליהם זה אומר שאתה בן אדם חזק אחי הייתה בהכשרת מפקדים תיראה למה אתה מסוגל.
אנונימי
מה שיש לך באמת בחיים האלו, זה אתה, עצמך.
את זה אפשר לפרק לגוף, ולתודעה.
גןף-להיות כמה שיותר בריא, זה יותר טוב לך.
תודעה-לשפר אותה. זה הגישה שלך לדברים, כמה יש לך ביטחון, כמה אתה שם לב לדברים. אפשר לעבוד על זה בכל מיני דרכים
שואל השאלה:
זה קצת מסובך כשכל מה שקורה מסביבך רק מוריד אותך, אני הולך על עיוור פה, היו לי מטרות בצבא ובחיים אחרי, עכשיו אין לי כלום אני לא יודע במה להיאחז כי אין במה להיאחז
החיים זה משהו שאתה מקבל אבל לאף אחד לא תמיד יהיה טוב מהם אתה תשרוד בגלל משהוא שמניע אותך להמשיך ואין כזה דבר שאין לך את אותו משהו
אנונימי