3 תשובות
לא זה מראה לו הכל אותו דבר פשוט את לא מקבלת כלום
לא
אם תחסמי מישהו זה לא יראה לך את ההודעות שהוא שולח
הוא לא יכול לדעת שחסמת אותו, את לא מקבלת הודעות ממנו (את גם לא יכולה לחפש בחיפוש את השם משתמש שלו)