11 תשובות
לא התחברתי
דאדי.
יואו הוא מדהיםם אהבת חיי כפרה כולם צריכים לקרוא זה קסוםם תרתי משמע
סליחה נסחפתי
סליחה נסחפתי
בעלי לעתיד.
רק האפלפף
רק האפלפף
אוהבת את הספר, לא את הדמות של הארי פוטר
הארי פוטר זאת אהבה לא מוסברת
וואו יפה ממש
אחת מסדרות הספרים האהובות עלי, כתוב מעניין עם מתח ואקשן ממש אהבתי
הספרים האהובים עליי בכל היקום. אני אוהבת את זה כלכך אני לא יכולה אפילו להסביר עד כמה. הסדרה הזאת היא חלק כלכך ענק מהחיים שלי. יש בה משהו כלכך... קסום ויפה ומרתק שפשוט סוחף אותך לסיפור וגורם לך לבלוע כל פרט על העולם המדהים הזה ועוד לרצות עוד מידע אחר כך. זה יותר מספרים רגילים זה ליטרלי עולם שלם.
מדהימים, הספרים שקראתי הכי מהר - קראתי את כל הסדרה בפחות מחודש, גיי קיי רולינג פשוט מוכשרת ואין לי משהו אחר לומר. מה שכן, יש הרבה ספרים אחרים שהם לא פחות טובים ולא מקבלים הערכה, אז זה כן קצת אוברייטד, יש אפילו ספרים שיותר טובים מהארי פוטר ובקושי מכירים אותם או מכירים אותם פחות.
^ אני מבינה למה את מתכוונת, אבל לדעתי לפחות זה שיש ספרים טובים לא פחות לא אומר שהארי פוטר זה אוברייטד, זה פשוט אומר שהספרים האלו הם אנדרייטד בלי קשר להארי פוטר חח.
לדעתי הארי פוטר זה באמת כל כך מדהים ומגיע לסדרה הזאת את כל הקרדיט שהיא קיבלה.
אלה לא סתם ספרים, זה ליטרלי עולם שלם וכל כך מלא בדברים.
לדעתי הארי פוטר זה באמת כל כך מדהים ומגיע לסדרה הזאת את כל הקרדיט שהיא קיבלה.
אלה לא סתם ספרים, זה ליטרלי עולם שלם וכל כך מלא בדברים.