11 תשובות
משרד הבריאות כמובן
שואל השאלה:
אתם בטוחים שמה שאתם אוכלים בחוץ באמת נקי?
אנונימי
משרד הבריאות
זה ממש מגעיל בגלל זה אני נמנעת מלאכול בחוץ אבל כשאני כן אוכלת אני מנסה להתרכז בזה שזה טעים
גם ככה זה מובן מאליו שמה שאני מכניסה לפה זה זבל לפחות יש לזה טעם טוב אנא אופ
אני משתדל שלא
למדתי בישול ותברואה וגם עבדתי במטבחים אז פשוט אני רואה את כל מה שאסור
פעם התחלתי לצעוק על עובד סיני בסושי...
אנונימי
אי אפשר וכנראה שהוא לא באמת נקי אבל אוכלים בכל זאת
בדרך כלל הם לא נקיים, העובדים לא משקיעים בנקיון שם, הם די מחפפים ויש שם הרבה לכלוכים שנשארים שם לתקופות ארוכות מאוד. עבדתי יום אחד בגלידריה ומבחוץ, כלקוחה, הגלידריה הייתה נראית יפה, מבריקה ונקייה ומבפנים - הכל מלוכלך, כתמים של גלידה בכל מקום, היה זוועה מבפנים.

אבל משרד הבריאות עובר מדי פעם בחנויות ומקומות שמוכרים מזון ובודק אם המצב תקין, בעיקרון, זה תקין, כל עוד חרקים ועכברים לא מסתובבים לך ליד האוכל, זה תקין אבל עדיין מלוכלך וכשיש כתמים של כל דבר בכל מקום אז קל מאוד לאוכל להתנגש בזה ולי קשה כשאוכל שלי נוגע באוכל אחר, כי זה יכול לגעת במשהו שאני לא יכולה לאכול או לא אוהבת/רוצה לאכול וזה ככה יכול לפגוע בלקוחות, זה אף פעם לא אסתטי.

אחרי שעבדתי בגלידריה, פחדתי קצת ללכת למסעדות ובמיוחד לרשתות מזון מהיר, שאצלם זה זוועה, אבל זה עבר לי כי אין מה לעשות - אין מקום אחר לקנות בו, גם את המוצרים שבבית אנחנו קונים ממפעל שכנראה לא לגמרי נקי ואסתטי, צריך לקוות שלא נפלנו על טעות שהייתה שם ונתקלנו במשהו שאנחנו לא רוצים/יכולים לאכול, הדברים האלו קורים.
לא המפעל בדרך כלל מצוחצח
אנונימי
אם ככה אני יכולה להסיר דאגה אחת מלבי.
וואי גם אני עבדתי בגלידה וזה היה גועל נפש^