15 תשובות
המבורגר
פיצה
פיצה
סושי
כי זה פשוט לא טעים וכולם מדברים על זה כאילו סושי זה האלוהים
בתור אחת שאוהבת סושי. זה ניהיה אוברייטד וגם אותי זה קצת מעצבן זה פאקינג סושי אם אתם אוהבים סבבה אם לא אז גם סבבה אל תעשו מזה אלוהים
סושי.
חד משמעית סושי
סושי.
זה כאילו יכול להיות בסדר. אבל זה כולה דג לא מאכל המושלם האלוהי בהתגלמותו יש יותר טעים.
זה כאילו יכול להיות בסדר. אבל זה כולה דג לא מאכל המושלם האלוהי בהתגלמותו יש יותר טעים.
מזה אוברייטד
פיצה המבורגר סושי (ג'אנק פוד בקיצור)
פיצה,
לא מסכים שסושי זה אוברייטד, זה אלוהי במיוחד כשאוכלים את זה בסושיה אמיתית ולא מסעדה שמוכרת סושי ג'אנק, סושי זו אומנות
לא מסכים שסושי זה אוברייטד, זה אלוהי במיוחד כשאוכלים את זה בסושיה אמיתית ולא מסעדה שמוכרת סושי ג'אנק, סושי זו אומנות
מה אומנות באצה עם אורז דג וכמה ירקות
זה אמנם נשמע פשוט אבל זה הרבה יותר מזה, סושי זה לא רק אצה וירקות בפנים, יש המון טכניקות והמון סוגי סושי וסאשימי, ההכנה של האורז, הגלגול, החיתוך וניקוי של הדג, סושי שאפים ברחבי העולם לומדים את זה שנים ארוכות בשביל לקבל את התואר הזה, והכנת סושי מוגדרת כסוג של אומנות קולינרית ומחזיקה תרבות גדולה.
לא צריך להיות גאון גדול בשביל להכין סושי זה נכון, אבל להכין סושי לכדי מושלמות בצורה המסורתית חלק לוקחים על עצמם עשורים של אימונים, אם אי פעם תלכי ליפן יש שם הרבה מטבחים שהסושי שף מכין את הרול מולך (וזו חוויה מדהימה), והטעם שלו לא דומה לטעם של שום סושי שאכלת בעבר, במיוחד בישראל, הסוג של האורז, אופן בישול שלו, התייחסות לאצה, פילוט טרי של הדג וטיפול נכון.
סושי שאפים צריכים להיות מומחים בשימוש בסכין, בחירת הדג והתעסקות איתו, סבלנות והגעה למושלמות בהכנה של חומרי הגלם.
לא צריך להיות גאון גדול בשביל להכין סושי זה נכון, אבל להכין סושי לכדי מושלמות בצורה המסורתית חלק לוקחים על עצמם עשורים של אימונים, אם אי פעם תלכי ליפן יש שם הרבה מטבחים שהסושי שף מכין את הרול מולך (וזו חוויה מדהימה), והטעם שלו לא דומה לטעם של שום סושי שאכלת בעבר, במיוחד בישראל, הסוג של האורז, אופן בישול שלו, התייחסות לאצה, פילוט טרי של הדג וטיפול נכון.
סושי שאפים צריכים להיות מומחים בשימוש בסכין, בחירת הדג והתעסקות איתו, סבלנות והגעה למושלמות בהכנה של חומרי הגלם.
אין לדעתי דבר כזה מאכלים אוברטיידם
המבורגר
באותו הנושא: