6 תשובות
אני ואבא שלי לא היינו בקשר עד גיל 11,שהוא חזר לקשר עם אמא שלי ואיתי הרגשתי כאילו זה מישהו זר כי אני לא רגילה אליו,
אחרי שלוש ארבע שנים הם נפרדו ואני והוא רבנו,בינתיים אני לא מרגישה בחסרנו בכלל כי אני לא רגילה אליו, אז להפך הארבע שנים שהוא היה, היה לי מוזר וקשה יותר ממה שהוא לא היה.
שואל השאלה:
וואי, ומה את אומרת על מה שנאמר בסרטון?
אנונימי
מסכימה ולא מסכימה.
זה שהוא אמר שלילד בלי אבא אין חיים, לפי דעתי ממש שקר. אני גדלתי בלי אבא והחיים שלי מצויינים, וגם אח שלי,שגדל בלי אבא כי הוא ברח לחו"ל, החיים שלו גם מצויינים.
אבל בזה שהוא אמר שאם אבא של זוהר היה נותן לו יותר יחס הוא היה יוצא אחרת,בזה אני מסכימה בערך. לא אומרת שכל ילד ללא אבא ילך להתאבד ממש לא, פשוט היה יכול להיות ההפך
שואל השאלה:
אני מסכים חלקית עם מה שכתבת. ילד שאין לו אבא וודאי שעדיין יש לו חיים, ברור שיש. מה שהרב התכוון הוא שאי אפשר לשפוט אדם במצב כזה, אדם שגדל ככה.

גם אני גדלתי עם משפחה אלימה, אבא אלים, היום אני לא בקשר איתם וברוך השם חזרתי בתשובה. אף פעם לא עישנתי סיגריה, לא שתיתי אלכוהול ולא עישנתי כלום. תמיד הייתי הילד הטוב הזה שלא מתחבר לחבורות רעות.

וגדלתי בלי הורים, עצמאי בנפש כמעט מגיל 14.

העניין הוא שלא כולם יכולים לשרוד וזה מה שהרב אמר, שאי אפשר לשפוט את אלה שנפלו לרמה כזאת ולא הצליחו לשרוד את הפגע הגדול הזה שלחיות בלי אבא.
אנונימי
וואו קודם כל אני מצדיעה לך.באמת.
אתה אלוף ששמרת ככה על עצמך
ויש גם ילדים בלי הורים שנופלים לזה אז אתה פשוט אלוף שגם שרדת ככה.

זה שהצלחת לשרוד זה מראה שאתה באמת חזק.

שאלה שלא קשורה,מה גרם לך לחזור בתשובה?
שואל השאלה:
יא תודה :) גם את מדהימה ששרדת את הכל.

מה גרם לי לחזור בתשובה? היה מקרה שאבא שלי ניסה לרצוח אותי, אמא שלי ניסתה להפריד ואבא שלי צעק "תני לי לרצוח אותו!!!". באותו רגע ידעתי למי לקרוא ועל מי אפשר לסמוך, רק על אבא שבשמיים... התחלתי בשקט להתפלל ואז משום מקום העצבים של אבא שלי ירדו ואמא שלי הוציאה אותו מהחדר. לאט לאט ראיתי כמה שבורא עולם שומר עליי ומציל אותי מכל ההתקפות נגדי. שכולם נגדי, כל המשפחה, כולם מקללים, מרביצים, מאיימים ואפילו נסיונות לרצח היו, ותמיד בורא עולם שמר עליי מהכל.

התחלתי לחקור ולבדוק מה אני עושה פה בעולם, אם אדם נולד למה הוא מת, אם הוא מת אז בשביל מה הוא נולד. מי ברא ויצר את העולם ולמה... השאלות האלה עניינו אותי מאוד. התחלתי לחקור את הדברים, בתקופות קשות בכיתי על ההיכל בבית הכנסת וקראתי תהילים, וזה אף פעם לא אכזב אותי. עברתי תאונה לא קלה בעבר וכמעט איבדתי את החיים, זה היה בתקופה של לחקור את האמת בתשובה, זה הייתה התקופה אולי שהתפללתי הכי הרבה ואמרתי לבורא עולם, אם אתה מציל אותי אני חוזר בתשובה...

למרות שהייתי פצוע קשה מאוד הרופאים לא האמינו למה שהם ראו, באותו יום שחררו אותי מהבית חולים ולא הבינו איך פצוע קשה פתאום קם, עומד על הרגליים, מתקשר עם כולם והכל בסדר... עוד 2 רופאים חזרו בתשובה מהמקרה הזה.

מאז אני דתי ב"ה וכלום לא חסר לי, כל מה שאני רוצה וצריך יש למי לפנות ולבקש :)
אנונימי