3 תשובות
תקחי את הכריך שאת רוצה לעשות ממנו טוסט תשימי אותו על הסורגים האלה של התנו.180 מעלות בערך 7 דקות וזה מוכן. תבדקי אחרי 5 דקות ותוציקי כשהלחם מקבל צבע חום קל לא שרוף וכשאת רואה שהגבינה מותכת.
נטלי
שמים גבוה ומפעילים את הגריל, במידת הצורך הופכים. תוצאה דומה אפשר לקבל על מחבת יבשה שמחוממת היטב
טוסט בתנור חייב להיות טוסט פתוח ולא סגור כמו בטוסטר רגיל.
מומלץ למרוח חמאה וגבינת שמנת זה להיט.
דרך אגב הוא צריך להיות באמצע התנור.
דודי