6 תשובות
שלא ירקבו נראה לי
שישמרו
שלא יסריח
מאותה סיבה ששמים בשר במקרר , בטמפ' חדר חיידקים יגרמו לגוף להירקב הרבה יותר מהר ורוצים שעד הקבורה הגופה תהיה עדיין במצב הכי טוב שאפשר
שהגופה לא תרקב ותסריח
יש שני סוגי חדרי מתים.

הסוג הראשון הוא בטמפרטורה של משהו כמו 2 מעלות צלזיוס, זה כדי לשמר על הגופה למשל כמה שבועות. הגופה עדיין תירקב, פשוט בקצב איטי יותר. כמו לפני הלוויות.

הסוג השני הוא בטמפרטורה של -15 עד -25 מעלות צלסיוס, זה כדי לשמר את הגופה לחלוטין (למרות שהגופה עדיין תירקב, פשוט בקצב נורא נורא איטי). לדוגמה, אם הגופה לא זוהתה או אם הגופה עוד לא עברה נתיחה שלאחר המוות (אוטופסיה בלעז).