3 תשובות
לא זה בולשיט
דפר לא מוכיח שום דבר!
אני דפר40, וזה לא אומר עליי כלום כי פשוט החלק הכמותי הוריד לי מלא אני דיי לא טוב במתמטיקה אבל בדברים אחרים אני מעולה,ואני מכיר כאלה שקיבלו דפר 70 והם לא מי יודע מה יותר טובים ממני.
הדפר לפי דעתי הוא פרמטר דיי שולי ולא אומר כלום, כי יכול להיות שברגע שיש מבחן הנבחן בשעת לחץ או לא מספיק לו הזמן.
אולם הפרופיל והקבא קצת יותר הגיוניים למיונים לדעתי, אבל זה שהנתונים של הילדה עם הדפר 50 יותר נמוכים לא קובע את היכולת שלה בדברים אחרים, כמו פיקוד ומנהיגות אפשר להגיד. יש תפקידים שבשבילם יום המא"ה קיים לבנות, שככה שאין סיבה לדאגה לדעתי.
מקווה שעזרתי וסורי על החפירה חח, יגל :)
זה אומר שזאת עם ה70 היתה יותר מוכנה
המוכנות יכולה מצד אחד להעיד לפעמים על חוכמה (חשבה על להתכונן למבחן, אם שתיהן התכוננו אז אולי היתה לה נקודת מוצא יותר טובה של ידע קודם ) או על זה שהיא הונחתה טוב יותר (חוכמה של אנשים סביבה) , ומצד שני יכולה גם לא להגיד כלום על חוכמה
זה תלוי בהרבה דברים, יכול להיות שמי שקיבלה 50 היתה יותר עייפה/ במצב לא טוב רגשית/ פחות מוטיבציה/ התביישה להיעזר/ החוכמה שלה מתבטאת בדברים אחרים ועוד