4 תשובות
כן אפשר
כן
הוא עדיין יהיה קיים אבל לא יהיה בו כלום
כן
פשוט תמחק את כל התמונות ופשוט תנסה לשכוח והסיסמה
פשוט תמחק את כל התמונות ופשוט תנסה לשכוח והסיסמה
באותו הנושא: