35 תשובות
מכינים פסטה עם מים של מקרר (מים שנוזלים מהמקרר)

הביצים מוכנות כבר שבוע מראש
אנונימית
כולם נגעו בגבינה של הפיצה לפני בידיים בלי כפפות
/\
לא מחליפים שמן בצ'יפס (לפחות שבוע יש את אותו השמן אם לא יותר)
לוקחים רטבים כמו ברביקיו וחמוץ מתוק ומחליפים לו את התאריך למרות שהתאריך עבר
אנונימית
המלצרים לוקחים מהציפס לפני שמגישים לשולחן עם יש מנה שחזרה(מבלי שנגועו בה) מוצאים אותה למישהו אחר
אנונימית
זה לא מגעיל בצורה הזאת אבל ריבר עובדים בקמצנות רצח
אשכרה לכל מידה יש כמות שניות בודדות שלפיהן צריך למזוג מיצים נגיד או יוגורט, וכמות פירות מסויית וכו, וזה מינימלי רצח
אנונימי
איכ זה הסיבות למה אני שונאת לאכול במסעדות
המגזימים,אנחנו מכינים לחם מחולדות
עכשיו ברצינות,חבר שלי עבד לא זוכר איפה אבל הוא אמר ששוטפים שם את הכלים בזרם חזק של מים ובלי סבון,פשוט רק שיראה נקי
אנונימי
איכס זהו סבתא שלי צודקת מסעדות זה לא טוב
אוקיי אני עם מסעדות? סיימתי!
אני תגובה ראשונה
וזה היה במטבח של הצבא!!!!!

אין ברירה אלא לאכול
היה גם חולדה מתה בתוך המיקסר של החביתות
אנונימית
איך לא סגרו את הבסיס שלכם??^
אנונימית
אוכל ממוחזר, לא עבדתי אבל אבא שלי שף והוא סיפר מה קורה בקייטרינגים שהוא מכיר..
הרוטב של השקשוקה בא במיכל גריקן מוכן שנקנה ופשוט מחממים ומוסיפים ביצים

הביצים באמת מוכנות שבוע מראש

אין דבר כזה להוציא ציפס בלי שהמלצרים ינשנשו קצת

אם נפל לחם לרצפה במטבח ואף אחד לא ראה מגישים אותו

הכוסות עם השתיה קרה לא ממש נקיים

והכי חשוב! המיץ תפוזים והלימונדה לא סחוט במקום, הוא של פריגת וסתם גונבים אתכם על 18 שקל לכוס

אה ותמיד תאכלו בחד פעמי, עברו הרבה ידיים על הסכום הנקי
כי זה ככה בכל הבסיסים

חבר שלי טבח ברשת של המקסיקני למי שמכיר והוא מספר לי הכל הם לא מחליפים שמן והכל מוכן מראש שבוע+
הם חותכים סלט ומגישים אותו גם אחרי 5 ימים

מפשירים בשר ומשתמשים בו אחרי שהוא היה כל הסופש בחוץ אבל "יש מאוורר" אז זה כביכול בסדר
אנונימית
נו אבל די יש לחברה שלי יום הולדת היום במסעדה הרסתם תחשק אני לא יאכל עכשיו כלום.

שהכלים לא באמת נקיים אלא רק נראים
מקדונלדס באמת זוועה
אבל טעים לי שם למרות כל החסרונות אז לא כזה אכפת לי
אנשים אפשר סניפים?? אם אתם אומרים דברים כאלו יעזור לדעת איפה.
אנונימי
זה בכל מקום ככה^
אני עבדתי בריבר ואני נשבעת לכם זה אחד המקומות הכי הגיניים
כל יום בסגירה שוטפים את כל הסניף והכל נקי ומסודר ועם כל העצבים שלי למקום עבודה הזה, הוא באמת אחד הנקיים שיש
כל כפית קטנה שטופה הכי היטב שבעולם ותמיד החלב יהיה טרי כי רושמים עליו תאריך
אין דבר כזה חלב לא טרי זורקים ישר
בתור אחת שעבדה שם חצי שנה, ממליצה לכם על ריבר
ממש לא
פשוט כתבו פה משהו לא יפה על ריבר ואני רוצה לנפץ את האשליות האלה כי המקום הזה באמת משקיעים בו והוא על רמה
במאפיה שוברים 50 ביצים ביחד ושמים על הבורקס ושומרים את כל הביצים השבורות שבוע עד שהם יגמרו ואז שוברים חמישים חדשות
נב. זה מסריח ברמות
אנונימית
יש עדיפות להוציא את הבשר של יומיים לפני מאשר הטרי יותר כדי לחסוך תמיד, פעם תפסתי את הקצב מחטט בתחת לפני שהוא מנקה קציצות
לא אגיד איפה כי אני לא רוצה להרוס את השם של המקום, לפרוטוקול זה נחשב אולם אירועים בוטיק אצלנו אז שתבינו חח
מחליפים שמן פעם בשבוע ולא כולם שוטפים ידיים...
בול מקדונלדס שלחו הודעה באפליקציה ומחקתי אותה מהגועל
פעם נפלה לנו פיצה על הרצפה (עם "הפנים" שלה למטה) ובדקנו שאף אחד לא ראה והגשנו

אותו דבר קרה עם פרעצל וגם הגשנו אותו

אנחנו לא לוקחים פרעצלים מהמכונה מלפנים
אנחנו לוקחים מהמוקפאים מאחורה
אלה מהמכונה הם בכלל מפימו

אנחנו לא מכינים את הפיצה במקום
הן באות מוקפאות בשקיות
אבל את זה כולם יודעים כי שמים אותן מלפנים כשהן בתוך השקיות -_-

עריכה : משהו שנזכרתי בו
כשעבדתי בפעוטון הגננת הכינה אוכל (זה היה פעוטון פרטי)
היא הכינה לזניה עם בשר והוסיפה גבינה
אני מסורתית והייתה ילדה דתייה בפעוטון הזה
כמובן שהיא לא אמרה כלום כי היא הודית לא יהודיה שאני יודעת שהיא הסתננה לארץ והתחתנה עם יהודי פה והיא שמה עין על המסורת שלנו
אני גיליתי את זה כי ראיתי גבינה בצדדים ובאמצע
לא אמרתי עד היום לאמא של הילדה הזאת כי אני לא רוצה שתרגיש רע
בבסיס שלי מישהו אמר שהוא היה בתורנות מטבח ובגלל שהסירים כל כך גדולים היו שוטפים את הרצפה עם המקל ואחריי זה שמסיימים הרצפה מקרצפים עם אותו מקל את הסירים הענקיים דוחה.

ואצלנו הטבחים באיזה מטבח שהייתי לא יודעת כמה זמן הם לא שטפו ידיים עם האוכל שהם הכינו
אוי ואבוי
תודה לכם
למה לא עושים תחקיר על המסעדות כמו שעשו על בתי מלון??!.
אכפת לכם לרשום את המקומות?
אנונימית
^לפני חודשיים בערך עשו תחקיר על כמה מסעדות בשרים בחדשות.
הראו באמת שהם משתמשים ברטבים שפג התוקף שלהם, יש מקקים על הרצפה, לא שוטפים את הכלים כמו שצריך ועוד....
זה היה מזעזע בעיניי
היה חילזון באחת מהמנות ,
מלא חולדות .
מגישים שתייה בכוס חצי שבורה שאתה יכול בטעות להיחנק מהזכוכיות
חתול במטבח
ומי שיאמר שאני מגזימה אני באמת שלא . ראיתי את הכל .
חייבת להגיד שיש לאבא שלי קייטרינג וממש סטרילי שם...יש שוטפי כלים ששוטפים את הכלים עם סבון ומים והכל
והאוכל טרי וממש לא פג תוקף.
והמטבח נקי מחיות לא רצויות ואני אומרת את זה בלב שלם כי אני יודעת שאבא שלי לא יתן לי לאכול אוכל שהוא לא טוב...
ואני רק רוצה להבהיר שממש לא כל המסעדות לא היגניות..אז אל תשללו את כח המסעדות..צריך לדעת פשוט באיזה מסעדה לבחור
אנונימית
שואל השאלה:
אני בשוק מהתגובות
אנונימי
^ מבינה אותך אני באותה סירה, אבא שלי בעצמו אוכל שם תאוכל ואני בטוחה שהוא לא ירעיל את עצמו..
איך אתה יודע שהמטבח נקי? תבקש מהעובדים שם לאכול את האוכל בעצמם אם הם מסכימים לאכול באותו מקום אתה יודע שהמקום נקי..
האמת שאיןן