7 תשובות
להתאמן ברמה של כל יום
שואל השאלה:
כן, אבל מה לעשות איזה תרגילים?
אנונימית
יש הרבה אפליקציות שנותנות תוכניות של תרגילים
כבר קיץ:)

*תזונה עשירה בוויטמינים וערכים תזונתיים.

*ספורט מאסיבי ואירובי - 2/3 פעמים בשבוע למשך כחצי שעה ומעלה.

|| לא לאכול מזון מעובד! ||


אל תספרי קלוריות אם את אוכלת בריא ומגוון כי הוויטמינים והדברים שהאוכל שתאכלי תורמים לחילוף החומרים ובניית מסת השריר, חוץ מזה שהגוף שורף את הכמות שהוא מתרגל אליה ואם תאכלי קצת חילוף החומרים שלך יהיה יותר איטי, אולי תרגיש בקצב שהוא קצת יותר מהיר אבל אחרי זה שתאכלי יותר נורמלי או אם תאכלי קצת שטויות הסיכויים שלך להשמנה גדלים פי 2.
חוץ מזה גם יותר מידי קלוריות אפילו מתזונב בריאה מגוונת ועשירה בוויטמינים זה לא הכי טוב, אל תעברי את סף ה2000.
אנונימי
יש מישהי באינסטגרם שמראה תרגילים לכל חלק בגוף, כולל אימונים של כל הגוף אני אשים לך קישור.

בגדול תנסי להכנס לשגרה של ארוחות מסודרות, שיספקו לך את כל המרכיבים שאת צריכה כדי להתחטב (תקראי, תתייעצי עם אנשים שמבינים)
תשתדלי להמנע מלאכול שטויות, או לפחות להוריד בכמויות
וספורט, אין דרך קיצור
אם תתמידי את יכולה להצליח (:
ויש עוד משהו שאני עושה, זה נשמע ממש אידיוטי אבל זה באמת עוזר (לי ולחברות)
לעשות הליכות ולהפעיל שריר בטן/ פשוט לכווץ אותה (עם הפסקות, להקפיד לנשום נכון חח מתרגלים) ואם לא יוצא לך לעשות הליכות (כלומר הליכות של ספורט לא סתם ברחוב) אז אפילו סתם כשאת הולכת סתם ככה תנסי את זה.
זה פשוט עובד על השריר בקטנה כזה ומוסיף לקבלת צורה לבטן (לפחות לי זה עובד)

בהצלחה!!