4 תשובות
אני חושב שאפשר לשנות את זה דרך ההגדרות אבל בעקרון מי ששמר אותך יכול לצפות
לא. לכל מי ששמר את שלך.
אם הגדרת את זה ל'רק אנשי הקשר שלי' בווצאפ,
כן
כן
זה תלוי בך איך הגדרת את הסטטוס שלך את יכולה לשנות את זה