6 תשובות
תנסו עוד בקבוק ואם זה יחזור על עצמו לדבר עם החברה של המים בהצלחה
אקווה נובה אינם מים מינרלים, אלא מי באר, או בעברית פשוטה, מי ברז (כמדומני שהמפעל בצפת) אשר עוברים תהליך של סינון והוספת רכיבים נוספים. אפשר לחוש בשוני של מי אווה נובה, יכול להיות שזה השינוי שאת חשה, עקב הוספת הרכיבים השונים
אם רק חברה זו גורמת לך לתחושת מחנק ויובש, ושאר החברות לא, כנראה הבעיה
היא לא בך, אלא בחברה. (או שאולי הם מוסיפים למים איזה חומר שלא טוב לך..).
תחליפי לחברה אחרת, מי עדן, עין גדי, נביעות.. לא חסר, זה מים...
היא לא בך, אלא בחברה. (או שאולי הם מוסיפים למים איזה חומר שלא טוב לך..).
תחליפי לחברה אחרת, מי עדן, עין גדי, נביעות.. לא חסר, זה מים...
אולי יש משהו בחומרים שאת רגישה אליו תפני לרופא
אני שותה אקווה נובה די הרבה שנים.
גם הורי.
הטעם שלהם בסדר גמור.
בקומקום החשמלי, הם היחידים שלא משאירים משקעים. מעניין מה זה אומר לגבי הצטברות אבנים בכליות ביחס למים אחרים!
על זה אף אחד לא מדבר, וזה פספוס!
הנתרן שלהם הכי נמוך.
אני דווקא ממליץ!
גם הורי.
הטעם שלהם בסדר גמור.
בקומקום החשמלי, הם היחידים שלא משאירים משקעים. מעניין מה זה אומר לגבי הצטברות אבנים בכליות ביחס למים אחרים!
על זה אף אחד לא מדבר, וזה פספוס!
הנתרן שלהם הכי נמוך.
אני דווקא ממליץ!
יי
כן.
ברכיבים במי השתייה אקווה נובה כתוב שישנם 170 (!) מ"ג לליטר של כלורידים -cl
הוספת כלורידים למי השתייה מתבצעת באופן מלאכותי לצרכי חיטוי כדי למנוע התפתחות של חיידקים ומיקרואורגניזמים במים. כלורידים בריכוזים גבוהים מאוד עלולים להיות רעילים וכן הם פוגעים גם בטעמם של מי השתייה ועליהם צריך לפקח (?!)
ברכיבים במי השתייה אקווה נובה כתוב שישנם 170 (!) מ"ג לליטר של כלורידים -cl
הוספת כלורידים למי השתייה מתבצעת באופן מלאכותי לצרכי חיטוי כדי למנוע התפתחות של חיידקים ומיקרואורגניזמים במים. כלורידים בריכוזים גבוהים מאוד עלולים להיות רעילים וכן הם פוגעים גם בטעמם של מי השתייה ועליהם צריך לפקח (?!)
קרן
באותו הנושא: