2 תשובות
בהגדרות את נכנסת ויש שם business profile
באותו מקום שעשית, אבל אם אני זוכר נכון פשוט להכנס להגדרות ולהפעיל את הprivate account וזה יתן לך כזה שאלה אם את בטוחה שאת רוצה לבטל את החשבון העסקי, תעשי כן. זה יבטל ויהיה על פרייבט ופשוט תורידי מפרייבט בחזרה.
באותו הנושא: