19 תשובות
תנסי לעשות משהו עם עצמך אחרת את תתקעי בלופ
תאכלי סלט ירקות , תשתי הרבה מים.
ואז בהדרגה תאכלי עוד משהו.
שואל השאלה:
שתיתי, ואני לא מסוגלת לאכול אני מרגישה שאני על סף הקאה ושאם אני אוכל אני יקיא
אנונימית
תנסי להתחיל עם מים
ראשית רפואה שלמה ובריאות איתנה.
שנית את חייבת ללכת בדחיפות לרופא הגוף הוא לא משחק ילדים ויכול להיות שקרה משו.
יש לך חום? כאב ראש? בת כמה את? את במחזור?
ואגב הרבה פעמים מרגישים שיש בחילה נוראית(זה יכול להיגרם גם מכאב ראש) ואז אוכלים ורואים שלא מקיאים- הבחילות לא בהכרח מחייבות שתהיה הקאה אחריי האוכל.
הייתי ממליצה לך לפנות לרופא, ובינתיים לקחת כדור אקמול/ אדוויל/ אופטלגין וכו' לנסות לאכול כדי שחלילה לא יקרה משהו בלתי הפיך.
בהצלחה ותרגישי טוב.
שואל השאלה:
חום כן, ראש כן,בת 15 ולא במחזור ולקחתי אופטלגין לפני שעתיים וחצי בערך ולא עזר עדיין
אנונימית
אוקיי זה סימנים שקורה בגוף שלך משהו אולי זה סתם שפעת או ווירוס (בתקווה) אבל חלילה זה יכול להיות משו אחר.
כואב לך עוד משהו הגרון, הבטן?
אם אופטלגין לא הוריד לך את החום ואת שלושה ימים בלי אוכל ושתיה בצורה מסודרת את צריכה טיפול רפואי שלפחות יכניס לך נוזלים דרך הוריד לגוף.
היית אצל רופא? כי אם האופטלגין לא עזר לך אולי את צריכה כדור אחר חזק יותר (אדקס גל וכו')
ואגב באמת יכול להיות שהבחילות מגיעות מכאב ראש חזק.
אגב אופטלגין טיפות או כדור?
שיהיה בהצלחה והמון בריאות.
כל דבר שאת צריכה אני אשמח לעזור כמה שאפשר:)
שואל השאלה:
לא רק הראש וסחרחורות, ולא הייתי אצל רופא, אופטלגין כדור
אנונימית
שואל השאלה:
יש לי אדקס, זה יכול לעזור?
אנונימית
אז באמת אני ממליצה לך ללכת מקסימום מחר על הבוקר לרופא.
אף אחד לא יכול דרך האתר לדעת מה יש לך בדיוק, איך את נראת (חלשה/ חיוורת) כמה את שוקלת ובכלל אי אפשר לדעת כמעט כלום.
את צריכה רופא שיעזור לך.
עד אז תנסי כמה שאת מסוגלת לנוח, לשתות, לאכול, לקחת כדורים שיעזרו לך -בזהירות! לא יותר מידי והכי חשוב להיות רגועה במידה ואת מקיאה את יכולה לשתות קצת לימון החומציות שלו מעכבת את ההקאה.
במידה ואת מרגישה שאת מתמוטטת תפני לעזרה רפואית זה שאת בצום לחלוטין לא מוצא חן בעיניי בכלל.
עדכני אותנו בבשורות טובות :)
שואל השאלה:
אני מרגישה שכל הגוף שלי רועד
אנונימית
שואל השאלה:
אני כנראה יבדוק מחר, תןדה
אנונימית
אי אפשר לקחת מידי הרבה כדורים בבת אחת.
בשום אופן!
אם לקחת אופטלגין תחכי לפחות 6 שעות לפניי הכדור הבא. (ואגב אופטלגין טיפות לדעתי ומנסיוני משפיע יותר מהר)
אה ועוד משהו שיכול לעזור לך עם החום (במידה ואת לא לבד בבית ויש מישהו שדואג לך כי יש לך סחרחורת) את יכולה לעשות אמבטיה חמה וזה מאד עוזר לחום אבל שוב את לא יכולה לבד כי את חלשה ומסוחררת אם אמא שלך או מישו אחר יכול לשמור עלייך זה יכול להועיל ואגב אחריי זה תצטרכי לשתות הרבה כדי לא להתייבש.
בהצלחה:)
רעד וצמרמורות יכולים להיגרם בגלל שהחום עולה.
האמת שרעד יכול לקרות גם כשיורד החום בבת אחת (הלוואי)
רפואה שלמה :)
שואל השאלה:
אמא שלי במשמרת אז אני כרגע לבד ככה שאני לא ינסה את זה, אבל נראה מקווה לטוב, תודה
אנונימית
שואל השאלה:
לא דואגת רק רוצה שזה יעבור כבר, הסחרחורות הורגות אותי כל פעם שאני רק מנסה לקום אני רואה שחור כזה בעיניים
אנונימית
הגוף שלנו הוא לא משחק באמת.
פעם אנשים היו מתים מדלקת ריאות והיום לוקחים אנטיביוטיקה והיא עוברת כמו כלום.
אם אנשים היו מחכים שדלקת ריאות תעבור מאיפה שהיא באה ושהגוף יתרפא ויתנקה מעצמו הם היו מתים מזמן. מקווה שאין לך שום דבר שדורש טיפול תרופתי אינטנסיבי אבל אם כן אני ממליצה לך כן להישמע להוראות הרופא- בכל אופן הוא מציל חיים של בני אדם רבים במקרים לא פחות חמורים משלך, כן לעזור לעצמך ולהקל עלייך עם כדורים שמפחיתים כאבים כמובן במידה הגיונית ואם את לא רגישה אליהם.
ברור שחשוב להתייעץ עם משפחה אך משפחה לא יכולה לדעת מה יש לך הם לא רופאים ולא יודעים מה שאפשר לראות היום בבדיקת דם פשוטה.
sonic x זה חסר אחריות לומר דבר כזה לבחורה בת 15.
בהצלחה:)
שואל השאלה:
מקווה לטוב, תודה לך
אנונימית
ראשית אני אתנצל אם לא הבנתי נכון את דבריך.
שנית ממה שכתבת נראה היה כי אמרת שהגוף יתנקה לבד ומאיפה שבא לשם זה הולך. אני יודעת שיש אנשים שלא ממליצים לקחת תרופות ואומרים שלא כדאי להקשיב להוראות הרופא אז אני חשבתי שלשם אתה חותר.
כמו כן אני חולקת על דעתך בנוגע לכדורים משככי כאבים כי כשלא מרגישים טוב יש כדורים שעוזרים לגוף ורצוי לקחת אותם כמובן עד שמגיעים לרופא שממליץ על טיפול נכון.
שיהיה בריאות ולילה טוב לכולנו :)
באותו הנושא: