9 תשובות
שואל השאלה:
ממש רסק עגבניות או שאפשר גם רוטב ?
ממש רסק עגבניות או שאפשר גם רוטב ?
אפשר רוטב.
שואל השאלה:
סבבה .
תוכלי להגיד לי בבקשה את הסדר , אני פשוט די חדשה בזה . . .
נ.ב מה עם בולגרית ?
תודה !!!
סבבה .
תוכלי להגיד לי בבקשה את הסדר , אני פשוט די חדשה בזה . . .
נ.ב מה עם בולגרית ?
תודה !!!
חותכים את כל הירקות.
מטגנים את הבצל והשום, בערך 5 דקות, מוסיפים את הפלפלים ושאר הירקות. מטגנים עוד 3-4 דקות ומוסיפים את רסק העגבניות או הרוטב. מערבבים הייטב. מוסיפים מלח, פלפל ותבלינים אחרים אם רוצים. מערבבים שוב. מוסיפים מעט מיים, מערבבים ונותנים למים להתאדות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הביצים מעל. אם רוצים בולגרית, מוסיפים אותה לפני הביצים, בלי לערבב. אם רוצים שהצהוב יתקשה, צריך לכסות את כל העסק. אם לא, אז לא לכסות. כשכל השקוף הופך ללבן זה מוכן.
מטגנים את הבצל והשום, בערך 5 דקות, מוסיפים את הפלפלים ושאר הירקות. מטגנים עוד 3-4 דקות ומוסיפים את רסק העגבניות או הרוטב. מערבבים הייטב. מוסיפים מלח, פלפל ותבלינים אחרים אם רוצים. מערבבים שוב. מוסיפים מעט מיים, מערבבים ונותנים למים להתאדות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הביצים מעל. אם רוצים בולגרית, מוסיפים אותה לפני הביצים, בלי לערבב. אם רוצים שהצהוב יתקשה, צריך לכסות את כל העסק. אם לא, אז לא לכסות. כשכל השקוף הופך ללבן זה מוכן.
שואל השאלה:
מלכה !!!
בהתחלה כשרשמת " חותכים את כל הירקות " דיברת על - בצל, ( בסוף ) פלפלים, ( איזה צבע ? ) עגבניות, ( לא , כי אני הולכת על הרסק ) שום, ( גם בסוף ) פטרוליזיה וכוסברה, ( או זה או זה , או שניהם ? ואם אפשר בכלל בלעדיהם ? )
יודעת שחופרת . . . סורי .
מלכה !!!
בהתחלה כשרשמת " חותכים את כל הירקות " דיברת על - בצל, ( בסוף ) פלפלים, ( איזה צבע ? ) עגבניות, ( לא , כי אני הולכת על הרסק ) שום, ( גם בסוף ) פטרוליזיה וכוסברה, ( או זה או זה , או שניהם ? ואם אפשר בכלל בלעדיהם ? )
יודעת שחופרת . . . סורי .
חותכים את כל הירקות מראש בכל מקרה. בצל, שום (אם רוצים), פלפלים (איזה צבע? מה שיש... או איזה צבע שרוצים), אפשר להוסיף פטרוזיליה ואפשר כוסברה ואפשר את שניהם, זה עניין של טעם. אפשר גם בצל ירוק. לא משנה מה הירקות, רצוי לבשל אותם טוב בתוך הרוטב לפני שמוסיפים את הביצים.
שואל השאלה:
תודה רבה רבה !!! אלופה
תודה רבה רבה !!! אלופה
60 ואוטו
רסק עגבניות וביצים.
חוץ מזה כדאי: בצל, פלפלים, עגבניות, שום. אפשר פטרוליזיה, כוסברה, בצל ירוק. מה שחשוב זה לבשל את כל הירקות טוב במחבט לפני שמוסיפים את הביצים. יש כאלה שמוסיפים גם נקנקיות.
חוץ מזה כדאי: בצל, פלפלים, עגבניות, שום. אפשר פטרוליזיה, כוסברה, בצל ירוק. מה שחשוב זה לבשל את כל הירקות טוב במחבט לפני שמוסיפים את הביצים. יש כאלה שמוסיפים גם נקנקיות.
באותו הנושא: