7 תשובות
כן היא מופיעה...
מצטרפת לשאלה, אבל לפי דעתי מחקת את זה רק מהפאלפון שלך, כמו למחוק היסטוריה של הווצאפ..
זה מופיעה..
כל עוד היא כבר נשלחה היא מופיעה אצלם
זה מחק אותה רק ממך, היא נשלחה ויראו את ההודעה למרות שמחקת אותה.
כן זה מופיע...
האחרים רואים את זה...:/