14 תשובות
לא
כן לדעתי
לא הם סתם עושים רעש מכל דבר. אם זה היה מישהו לבן כולם היו אומרים "טוב שמת" וממשיכים בחיים. עושים פיל מעכבר.
שואל השאלה:
מסכים מרסי
מסכים מרסי
אנונימי
^^חשבת על זה שאם זה היה מישהו לבן רב הסיכויים שבכלל לא היו יורים בו?
אנונימית
מאיפה לך לדעת? זה טיעון מאוד נוח כלא קרה מקרה דומה אחד לאחד לזה.
אני אומרת רב הסיכויים ולא בטוח, כי זאת עובדה שהאלימות המשטרתית נגד הכהי עור גבוהה יותר
אנונימית
כן ואת חושבת שההפגנה הזאת עוזרת?
איך את חושבת שהשוטרים ירגישו עכשו אחרי שמתקיפים את העיר וכל ההפגנות האלה וכהי העור עושים את זה? זה לא עוזר לשום צד.
איך את חושבת שהשוטרים ירגישו עכשו אחרי שמתקיפים את העיר וכל ההפגנות האלה וכהי העור עושים את זה? זה לא עוזר לשום צד.
לא אמרתי שבהכרח ההפגנה עוזרת אבל היה הרבה יותר טוב אם לא היו יורים בו מהתחלה
אנונימית
לדעתי זה לא מוצדק כי עד עכשיו זה הלך טוב ושקט ובגלל קבוצת נערים מטומטמים הכול הפך לאלים
וסתם הם הרסו את זה עכשיו
(אני אתיופית.)
וסתם הם הרסו את זה עכשיו
(אני אתיופית.)
תשמע אבל בוא ניהיה הוגנים - זה ניהיה אלים רק בסוף וחלק מהמפגינים פעלו לנסות לעצור אותם או את מה שהם עושים . עד החלק הזה זה היה בלי אלימות.
זה הפך לאלים רק אחרי שהמשטרה ניסו לפזר את ההפגנה בכוח והתחילו לעצור צעירים מהעדה (נעצרו סתם ככה) יופי שנפצעו הרוצחים האלה, עובדה שהכל היה שקט עד שהם התחילו לעצור אנשים בכוח
tupac גם מארגני המחאה ואנשים במחאה מודים שזה לא היה בגלל התגרות המשטרה אלא קבוצה שהחליטה להתנהג באלימות אחרי שכל היום הכל היה שקט. אל תחפש לחמם את המצב.
ברור שזה לא מוצדק אבל נמאס לי כמישהי שהייתה שם שאנשים שלא היו שם רואים את ההפגנה הזאת כהפגנה אלימה בגלל שהתקשורת מראה רק את הדברים הרעים שהיו שם וזה ממש לא נכון כי ההפגנה הייתה טובה והיה עוצמתי והיה יפה לראות את כל הקהילה זועקת לצדק ומבאס שכל מה שאנשים רואים זה את הבלאגן שהיה בסוף.
באותו הנושא: