15 תשובות
את יפה
יהיה בסדר, תלמדי לאהוב ולקבל את עצמך כמו שאת
את כוסית מהממת
הכל טוב כפרה
אני בטוחה שאת גם חכמה
אנונימית
שואל השאלה:
לא קשור למראה
קשור לנתונים בצבא ולזה שאני מרגישה שכולן יותר טובות/טובים ממני
אנונימית
אף פעם אל תמדדי את עצמך ביחס לאחרים ! הם לא את, אין להם את השכל שלך, את החיים שלך, איפה שגדלת ומה שעשית, תמדדי את עצמך רק בהשוואה לעצמך וליכולות שלך, וגם אם את לא מספיק טובה ביחס לעצמך תמיד אפשר להשתפר, אין טעם להיכנס מזה לעצבות, תעשי מה שאת יכולה כדי להשתפר ותמיד לחייך, כי זה חשוב בלי קשר לכלום.
שואל השאלה:
יש טעם כי לא הלך לי טוב בצו ראשון וביום המאה ולא למדתי ונדפקתי
וגם אם הייתי לומדת אני לא חושבת שיש דרך לדעת מה יהיו הנושאים..
ונשבר לי שמורידים אותי למטה ויורדים עליי כל הזמן גם אם זאת לא הכוונה
אנונימית
יש גם רגעים כאלה בחיים, אל תתני לזה לגרום לך לחשוב שזה כל מה שאת, את הרבה מעבר לזה, אני חושב שעם הזמן יהיה לך קל יותר להבין שזה לא סוף העולם ושזה לא אומר עלייך כלום.
שואל השאלה:
למה כל החברות שלי תמיד מרגישות בנוח לרדת עליי, להוריד אותי למטה
גם אם זה בצחוק
מספיק אני מקנאה בהן ובזה שהן יותר מוצלחות, חכמות וטובות ממני..
וגם באנשים אחרים אני מקנאה וסה בגלל שאני לא טובה
אנונימית
זה לא בגלל שאת לא טובה, זה בגלל שאת חושבת שאת לא טובה. לדעתי את צריכה להבין שאת זו מי שאת ואת לא צריכה לקנא באף אחד ! כי את זו את ואף אחד לא מתמודד עם הקשיים והאתגרים שלך. תמדדי את עצמך רק בהשוואה לעצמך ולמה שאת מסוגלת ולא להתייאש גם אם לא הולך, זה רק אומר שאת תצליחי בסוף, אם לא מתייאשים ותמיד מנסים זו כבר הצלחה בפני עצמה.
שואל השאלה:
זה לא כשחושבים שאתה גרוע וטיפש (אפילו חברים שלך)
אנונימית
אלה לא ממש חברים כשחושבים על זה.. ושוב, הם מודדים את זה ביחס לעצמם ולא ביחס לעצמך, יכול להיות שביחס לעצמך את גאון מהלך על שתיים (נגיד שיש את האופצייה שגאון ילך על ארבע חח). חוץ מזה, תמיד אפשר להשתפר ולהחכים, גם אם זה המצב שלך כרגע זה לא אומר שככה הוא יהיה תמיד. תאמיני בעצמך שאת יכולה ! כי את יכולה ! זו עובדה, את תמיד יכולה להשתפר, אל תקשיבי לאנשים שאומרים לך שאת לא, כי את כן ! וזו עובדה, כל עוד את חיה את יכולה להשתפר.
שואל השאלה:
אני מרגישה חרא כרגע.
שום דבר טוב לא קורה לי רק רע.
ישימו אותי פקידה כי זה מה שהם יחשבו שמתאים ליכולות שלי כשבפועל אני יכולה יותר.
ונשבר לי להיזכר באנשים שקראו לי טיפשה או סתומה במהלך החיים או גרמו לי להרגיש ככה
והרבה פעמים באמת הרגשתי שאני כזאת ושזה באשמתי
אנונימית
זה שהם חשבו שזה התפקיד שמתאים לך לא אומר כלום על מי שאת ! אנשים טועים, ויכול להיות גם שזה בגלל שלא למדת, אבל זה לא משנה כרגע, זה רק תפקיד בצבא והוא לא לכל החיים. תקבלי את עצמך גם כפקידה, זה לא כזה נורא.
שואל השאלה:
אני עוד לא יודעת אם זה זה אבל צפוי שיתנו לי חרא תפקיד
אנונימית
זה רק תפקיד בצבא, הכי חשוב שלא יהיה לך קשה מדי ותלמדי להנות ממה שיש, יש כאלה שהיו מאוד רוצים להתגייס, אבל לא מוכנים לגייס אותם, לך יש לפחות את האופצייה הזאת..