3 תשובות
אני זוכרת שעשיתי בכיתה ה איך סוג הקמח משפיע על תפיחת העוגה
ועשיתי קמח תופח רגיל ותופח מלא, על עוגות בכוס שמחממים במיקרו ודווקא היה מגניב
אני עשיתי על - השפעת ריכוזי אקונומיקה שונים על התרבות חיידקים .
לקחנו כמה צלחות פטרי , זרענו בהם חיידק מסוג מסוים.
לקחנו אקונומיקה בריכוזים שונים (100 אחוז, 75 אחוז... 50 אחוז... וכו' ) וטפטפנו בכל 3 צלחות את אותו ריכוז.
אנונימית
אני עשיתי על מה נהיה יותר מהר עובש לחם פיתה לחמניה או לחם מלא (משהו כזה)