12 תשובות
אם את אומרת שיש להן טעם סבבה אז הן בסדר... הן אמורות להחזיק
אנונימית
שואל השאלה:
נראה לי שיש טעם סבבה כאילו ממש מרגישים את החמאה והן פחות קשות ממה שהן היו
אנונימית
אחלה babish,הוא התכוון להשים אותם במקרר שלושה ימים אבל
אם הן רכות אז הן פחות טובות... עוגיות צריכות ליהיות במקום סגור בלי אוויר בשביל שלא יהפכו לרכות
אנונימית
שואל השאלה:
מה
לא
אפשר להשאיר אחרי האפייה מחוץ למקרר עד יומיים שלושה
ואז להכניס למקרר
אבל העוגיות היו בחוץ קצת יותר
אנונימית
שואל השאלה:
והן היו בתוך קופסא אטומה
אנונימית
אה, אז אפשר להשים גם שבוע בחוץ כל עוד הם בקופסה סגורה
ממליצים להשאיר את העוגיות עד מספר מסוים של ימים לא כדי שלא יתקלקלו, אלא כדי שישארו טריות וטעימות.
את יכולה לאכול אותן עכשיו, פשוט הן בטח פחות טריות וטעימות.
שואל השאלה:
אה אוקיי תודה לכולם (:
אנונימית
אם העוגיות היו בתוך קופסא ונשרו טוב אפשר לאכול אותן !
לרוב עוגיות נשמרות מחוץ למקרר בכל מקרה :)
אם הן רכות,זה לא כי זהן מקולקלות, זה בגלל הלחות.. תקחי כל שקית של עוגיות ותשאירי פתוח המרקם ישתנה והן יכולות להיות רכות, אך לא מקולקלות.. עכשיו גם לא חם במיוחד, כל עוד לא היה חימום רציני והטעם בסדר, אז הכל טוב. תאכלי אחד ואם תראי שלא קורה כלום, אין בעיה לאכול הכל..
וכמו שאמרו לרוב עוגיות נשמרות מחוץ למקרר ולא קורה להם כלום.. הכל בסדר את יכולה לאכול.