12 תשובות
שואל השאלה:
נו בטח שאני מכליל, אני אומר את התפיסה של העם היהודי
אנונימי
היהודים לא רוצחים עמים שלמים זה ההבדל
אנונימית
שואל השאלה:
וואי אתם לא קוראים את מה שאני רושם, אמרתי ללא הקשר למה שהיטלר עשה, רק בצורה המחשבתית
אנונימי
לא אותו דבר כי יש הבדל בפרטים. אתה גם תיארת לא נכון את האמונה היהודית וגם בחרת להתייחס רק לדברים ספציפיים (שגוים) שיש גם מעבר. על חלק מהדברים צדקת.
ממש לא, תפיסת העולם של היטלר הייתה מעוותת
אני בחיים לא שמעתי על זה שביהדות הורגים אנשים עם מוגבלויות, להפך, אפילו אסור להרוג עובר.
סוף סוף מישהו אומר את זה!!!
אנונימית
כמה מסטול אתה?
שאת מטומטמת ברמות. אין לך מושג על מה את מדברת וההשוואה שלך פשוט מגוכחת.
שואל השאלה:
אתם פשוט לא רוצים לקבל את האמת
אנונימי
לחלקים מסוימים בו כן יש אידיאולוגיה גזענית וחלקים גדולים מהעם, שיושבים בחלקים מאוד מסוימים מארץ ישראל, שאינם חלק ממדינת ישראל, הם מבחינתי יהודו-נאצים.
מה גם שהיהדות היא אם התרבות היהודו-נוצרית המערבית, שהוציאה מתוכה לא מעט קנאים, משמידי עמים, תרבויות וגזעים, שהצדיקו את עצמם בעזרת התשתית התאולוגית היהודו-נוצרית.
יש הבדל בין להגיד שרוצים להתחתן עם יהודי בגלל עניין של המסורת ושמירה על המסורת ובין להגיד עכשיו שמדברים על השמדת עמים - או כיבוש העולם. אם אתה מתקשה להבין בין הבדלים אז אתה הזה שמסרב לקבל את האמת.
ג'ף - אתה תגיד הכל להגן על המוסלמים שאחראים על כמות הרציחות הגדולות בהיסטוריה לעומת יהודים שבסך הכל רוצים לחיות במדינת ישראל ושיעזבו אותם בשקט - אה?
באותו הנושא: