16 תשובות
לעשות על פי מתכון מקצועי
פרוסות דקות ולא קצרות מדי.
המון שמן
פרוסות באמת דקות,והרבה שמן.
לא בריא,אבל זו הדרך הנכונה.
שואל השאלה:
זה משנה באיזה סיר?
אנונימית
במחבת יגנובה
לזרוק לפח ולהזמין מקדונלדס
אנונימי
שואל השאלה:
במחבת יצא לי תפוח אדמה רגיל
אנונימית
כי לא הוספת מספיק שמן
האנונימי שכתב לזרוק לפח ולהזמין מקדונלדס זה זה מהשאלה של השן, נכון ?
אנונימית
לקנות צ'יפס
כשאת מקלפת את תפוחי האדמה תחתכי אותם למקלות לא דקים ולא עבים מדיי, קצת פחות מעובי של אצבע, ותשרי אותם במים בערך חצי שעה לפני שאת מתחילה לטגן. כשאת מרתיחה את השמן תוודאי שהוא לא חם מדי ותסנני את תפוחי האדמה החתוכים מהמים כדי שהשמן לא יקפוץ עלייך.
אין שום קשר לאיך שחותכים פשוט תכניסי רק כאשר השמן חם לא לפני
אנונימית
אם החיתוך עבה מדי אז הציפסים לא יטגנו מבפנים, ישארו קשים באמצע ושחומים מבחוץ.
אם החיתוך דק מדי אז היא תצטרך לפקוח עשר עיניים על הציפסים שלה כשהם מיטגנים כדי שלא ישרפו לגמרי.
אז כן, יש קשר לחיתוך.
יש קשר לחיתוך ועוד איך.
תנסי אנונימית להכניס תפוח אדמה בלי לחתוך ככה לשמן ותראי כמה זמן תחכי כדאי שכולן יהפוך להיות כמו ציפס.
תחתכי אותם דק ושימי בסיר עם שמן עמוק(שיכסה את כל כל התפוחי אדמה)
לא מסובך
שואל השאלה:
עזבו עדיין לא יצא טוב
אנונימית