2 תשובות
אתה נכנס לאיפה שכתוב חשבון ואז לפעילות צפייה ומוחק משם את הפרקים או הסדרה
מה שאני עושה זה ללכת לפרק האחרון בסדרה ולראות את הדקה האחרונה שלו ואז זה מראה שסיימתי את הסדרה אותו דבר בסרטים