57 תשובות
למה לי? גם ערבים אני לא שונאת... אני פשוט קצת נרתעת

אהבת חינם לא תזיק
לא ממש לא למה שאשנא
לא את כולם אבת את המחבלים ואלה שרוצים להרוג אותנו אז כן
אם יש להם משהו נגד יהודים- אשנא אותם. אם לא- לא אשנא אותם. קל ופשוט.
אנונימי
כן
כן
אנונימית
שואל השאלה:
תאמינו לי שהמוסלמים גם רוצים לחיות בשקט כמונו
אנונימי
כן בגלל שהם אומרים שכל היהודים רעים ! ולכו תשמעו קצת חדשות ותראו מה אומרים על העם שלכם יהודים!
אנונימית
שואל השאלה:
קצת יותר מרבע מאוכלוסיית העולם הם מוסלמים, אם כולם היו נגדנו אף אחד לא היה חיי עכשיו
אנונימי
כן בגלל שאני שונא כל דבר שקשור לאיסלאם
דת גזענית. אלימה. שמאז שנוצרה רק פעלה באלימות ועדיין פועלת בכל מקום שהיא נמצאת היא גורמת לבעיות . ולמי שתומך בה אז כן - יש לי בעיה כי איסלאם זה כמו נאציזם - ורציני אם תלמד תראה גם גזענים כלפי שחורים גם כלפי כל דת קיימת וכל מקום שהם נמצאים תמיד יש באלאגן אז כן ברור שאשנא ויש לי בעיה גדולה איתם.
אנונימי את חי בסרט - הם רבע מהאוכלוסיה בעולם ועסוקים להרוג אחד את השני ויודעים מצוין מה יקרה אם הם יחשבו לעשות כזה דבר תחשוב בהיגיון.
כן
אנונימי
יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, כמו שיש יהודים שכן ולא וכמו שיש נוצרים שכן ולא, בכללי אני לא אשנא מוסלמי/ ערבי רק בגלל המוצא שלו (:

למה לעשות סתם מינוסים?
לא
בהחלט שונא אותם, עם שמנסים להשמיד אותנו בכל דרך אפשרית כבר מאות דורות - ברור שאשנא אותם בכך ליבי ואייחל להשמדתם המוחלטת.
הם גודלים מגיל אפס לתוך חינוך שמלמד אותם שאנחנו אשמים בכל דבר רע שקורה להם ושאנחנו הנזק בעולם ושצריך להרוג אותנו ןשזו מצווה, והם ילכו על זה לגן עדן ויקבלו על זה 72 בתולות (מאחל להם שזו תהיה בתולה בת 72), ובקיצור - הם מורעלים על רצח שלנו מגיל ינקות.
וכי איך אפשר שלא לשנוא אדם ששונא אותי בכל ליבו ויהרוג אותי בהזדמנות הראשונה שתהיה לו?
בע"ה שיושמדו לחלוטין.
לא, זה די אדיוטי לשנוא משהוא בגלל לאום או דת, כמובן שיש כאלה שרוצים במותנו אבל זה לא אומר שכל המוסלמים חושבים ככה בדיוק שלא כל היהודים רוצים במוות של המוסלמים.
יאללה מינוסים- בואו אלי!
איסלאם זה הדת אחד מהכי רשעיות מאלימות בהיסטוריה.
הדברים שהיא מלמדת בהרבה דברים שקולה לנאצים ואני רציני אני יכול לפרט על הגזענות והרצון לכבוש ולהרוג.

זה דבר שצריך להיעלם מהעולם וכל מי שתומך בה יהיה צריך להיות אחראי לתוצאות שלעודד כזה דבר.
לא
כע הם גירשו את סבאתי רק מישום שהיא יהודיה מיתמן בנוסף השילטון המוסלמי היה מפלה יהודים ונוצרים היה אסור לנו לגעת באוכל של מוסלמי להיתחתן עם מוסלמי ואפילו באירן בתקופות מסוימות היה אסור לנו לצאת בגשם שלא כמו הפלסטינים המשפחה שלי נדרשה לעבור 800 ק"מ כדי להגיעה למדינה הראשונה שתכניס אותם כלומר מוות בטוח ללא עזרה של אשכנזים עשירים המדינות המוסלמיות צריכות לשלם לנו 360 מילירד שקל והם גירשו אותנו לא כי נלחמנו בהם לא כי היינו ציונים רק כי אנחנו יהודים עם יהיה כאן שילטון מעורב אני עוזב לארצות הברית עדיף להחיות תחת נוצרים מאשר מוסלמים
מה עשו לי?

גנבו לפטופ, רכב, ציוד עבודה, שרפו שדות, לוקחים כופר על שמירות.

ודי כבר עם הטיעון "הרוב רוצה שלום".
איפה הרוב הזה היה ב48 כשיכלנו לעצור כשהם קיבלו שטח הרבה יותר גדול?

איפה הרוב הזה היה באינתיפאדה הראשונה?
איפה הרוב הזה היה בפאקינג הסכמי אוסלו, כשרבין חתם בכיכר עוד פינו גופות מהפיגוע האחרון שלהם
איפה הרוב הזה היה באינתיפאדה השנייה?
איפה הרוב הזה היה כשהטיסו ארבע מטוסים בתוך ארצות הברית, שניים לתוך מגדלי התאומים, עוד אחד לפנטגון (הרביעי התרסק), והורידו איתם כמעט 3000 בני אדם?
איפה הרוב הזה היה בפיגוע בפאריז לפני 3 שנים?

אני אגיד לך איפה הם היו, הם בכו על איסלאמופוביה, כי הם למדו מהליברלים המערביים שאם מביעים עלייך ביקורת אז פשוט תגיד שלכולם יש פוביה מימך, מוכר באמת מאיפשהו.

להגיד לך שהנצרות בימי הביניים הייתה חלום? לא, יש מצב שהיא גם הייתה הרבה יותר גרועה, אבל מה לעשות שאנחנו חיים במאה ה21 ולא ה11.

יש 2 מיליארד מוסלמים בעולם, גם אם רק 20% מהם טרוריסטים, זה 400 מיליון בני אדם! זה יותר מכל ארצות הברית, כמעט כפול מרוסיה, וכמעט פי 4 מבריטניה.

אם ב1948 הרוב היהודי היה שקט כמוהם, לא היה נשאר יהודי אחד על האדמה הזאת.
עוד תשובה מצוינת. copy paste לשאלות בסגנון ^
לא, אנשים יותר מידי מכלילים את המוסלמים ומישהו צריך להבין מתישהו שכמו שאצל היהודים יש דיעות שונות ומגוונת אז ברור שאצל הערבים שמהווים רבע מהאוכלוסייה יש מלא דעות שונות ולא כולם רק רוצים להרוג אותנו.
היילו . תמים לחשוב שהם בהכרח באותו מצב שלנו . הם במצב שונה לגמרי
heylo624 אז איפה הם?!
מה עם עצרות שלום, הצעות לשלום (שלא כוללות פירוק המדינה היהודית), שירים לשלום?
משהו?!
מה הם עשו מאז סוף מלחמת העולם השנייה כדי לשפר את המצב?
אשכרה מכסחי מיתוסים והיילו - איפה שירי שלום מוסלמים ?
כמה יש כאלה ?

אפילו שיר לשלום בערבית - נוצר על ידי מוש בן ארי - יהודי.

איפה באמת העצרות האלה? איפה השירים שמבטאים את הרצון לשלום? איפה ההפגנות באמת בכיכרות ? איפה כל האירועים האלה שמראים כמה הרבה מהם רוצים שלום ?
בכל מקום אם אתם רוצים תחפשו באינטרנט יש ערבים שבעד ישראל ויש ערבים שבעד השלום ונמאס להם מהמלחמה אבל פשוט קל יותר להכליל קבוצה שלמה שהיא רבע מהעולם. בטח נחמד לכם להסתכל על בנאדם ולדעת אם הוא "טוב" או "רע" רק לפי הדת שלו.
היילו - שאלנו שאלה פשוטה.
לנו היו הפגנות בכיכרות. יש שירים למען השלום ועוד.

איפה זה אצלהם ? זה הרי שאלה פשוטה נכונה? אם זה כמו שאת מתארת אפשר בקלות לשלוף שירים למען השלום, הפגנות שנעשים למען השלום . איפה כל אלה? שאלה פשוט אם זה כמו מה שאת מתארת את אמורה להוציא את זה בקלות כמו שאני עכשיו ישלוף על הצד שלנו
לא קבעתי אם הם טובים או רעים לפי הדת שלהם, כמו שלא קבעתי שכל הגרמנים נאצים ולא כל הלבנים באמריקה אנטישמים.

ההיסטוריה קובעת שהרוב המוסלמי הוא אנמי כבר מאות שנים, הם לא רוצים שלום, הם מעולם לא עשו משהו בעד שלום.

וכשאין שום קבוצה שעומדת מול הטרוריסטים, זה נורא קשה לתת להם קרדיט על משהו

להגיד שהיהודים חפים מפשע עם פעולות תג מחיר? לא, אבל בניגוד אליהם יש קבוצות נורא גדולות שעומדות מנגד לדיעה הטרוריסטית ומנסות להציב גבולות, ולרוב מצליחות, וזה ההבדל בינינו לבינם ולמה אני שופט אותם אחרת, בני האדם אולי נולדו שווים אבל נורא מהר השוויון הזה נעלם.
בדיוק. עם כל הכבוד למוסלמים טובים אם זורקים עלינו להתמודד עם הרעים שלהם (ויש המון... ) ואחרי זה אומרים "גם אנחנו קיימים "

יופי מצוין - מה אתה עושה בשביל לעזור לי בדיוק ? התשובה - כמעט אפס מוחלט גדול
תג מחיר נובע מהגנה עצמית ותוקפנות מוסלמית.. שיהיה ברור. רק בגלל שמוסלמים כל הזמן פועלים לאלימות זה קורה. זה עובדה.
https://mobile.mako.co.il/news-military/israel/article-506e48d7a7aa241004.htm
בבקשה לא היה כזה קשה לחפש, יש גם ארגון שנקרא "ערבים למען ישראל" לידיעתכם.
אתם צריכים להבין ברור שיש מוסלמים רעים אבל להכליל את כולם זה פשוט לא נכון ורק הורס את הסיכויים לשלום.
מה קשור ימין ושמאל עכשיו? יש לי חברים ימניים שחושבים שלא כל הערבים רעים.
את כתבת שהימין הוא לא זה שהורס את הסיכוי לשלום אני שואלת איך הימין קשור לכאן בכלל לא דיברנו על דיעות פוליטיות, דיברנו על שנאה למוסלמים.
"הפגנה למען השלום" וואו, מה אני אגיד לך התפוצץ לי קונפטי בחדר מרוב אושר.
ערבים למען ישראל זה ארגון שנוצר על ידי אמריקאית ממוצא מצרי, והיא נולדה בתחילת מלחמת העולם השנייה אז המוצא שלה כבר ממזמן לא רלוונטי, הלאה.

ברור לי מאיפה תג מחיר צמחו, אני לא מכחיש, ועדיין אני לא תומך בהם, יש צבא, והם רק מפריעים לו בדרך.
מכסחי המיתוסים הם נוצרו בגלל הלקות בנוקשות של הצבא והמדינה
שונאים אותנו בעולם (שזאת גם חתיכת הכללה כי לא כל העולם שונא אותנו אבל שהייה)כי אנחנו כביכול מונעים מאנשים את הזכויות שלהם בלי קשר לאם הם מוסלמים או לא. אם הם היו נוצרים גם היו שונאים אותנו בעולם ואם אנחנו היינו נוצרים או מוסלמים או כל דת אחרת והם היו יהודים גם היו שונאים אותנו. אין פה קשר לדת ותכלס עם מה שקורה בעולם זה שהם מוסלמים גורם לחלק מהאנשים פחות לשנוא אותנו.
היילו ערבים למען ישראל כמו שמכסחי מיתוסים ענה לך יש לך עדיין 1.8 מיליארד מוסלמים בעולם

2 מיליון בארץ.
6 מיליון בשטחים.

איפה ההפגנות? איפה השירים? איפה המעשים ? בכמות כזאת גדולה של אנשים אנחנו 6 מיליון בארץ וכבר הפגנו יותר עשינו יותר והראנו יותר בתרבות שלנו ובשירים בן השאר את הרצון . איפה אצלהם ? דוגמא אחת שמכסחי מיתוסים ענה זה רק אחת. מה הם עושים חוץ מקבוצה בפייסבוק?
אנונימית תקראי היסטוריה . הם פתחו במלחמה . בעיה שלהם . כל שנאה כלפיהם הם מקבלים בצדק זה עובדה. המנהיגים שלהם תוקפים אותנו ופותחים במלחמה. אנחנו דואגים לצרכים שלנו. זה הופך אותם את כולם לאשמים.

אני אקריב חיים של חייל בשביל לנסות לשמור על חיים של אחד מהם ? איזה היגיון זה? ככה אכפת לך מהחיילים שלהם שאת מוכנה שהם ימותו ? אני אקריב אלפיים ו50 אלף מהם ואת כולם ואמנע מחיים של חייל ששומר עלינו למות

תחשבי בהיגיון.
והם מונעים מעצמם את הזכויות היילו.

הם פועלים כל הזמן באלימות במקום כבר לחתום על הסכם שלום היה אפשר עוד בשנת 1920 כבר לחתום.

הם אשמים על כל המצב שלהם. נקודה.
אוקיי עכשיו אתה פשוט חי בסרט, מונעים מאיזה אנשים איזה זכויות בדיוק?

לערביי ישראל יש את כל הזכויות שמגיע להם, הם לא מחוייבים לצבא, הם יכולים לעבוד איפה שהם רוצים ולרוץ לשלטון.

עזה לא שלנו יותר, בוקר טוב אנחנו התנתקנו מעזה ב2005, חמאס הוא האחראי לזכויות שלהם, אנחנו לא חייבים להם שום מעבר של סחורות.

איו"ש בכלל שייכת לאש"ף, זוכר הסכמי אוסלו? זה בדיוק זה.
אז הקמנו גדר, כי הם לא אזרחי ישראל, וגם אם זה שטח כבוש, וזה לא אגב מבחינה משפטית, כי ממי כבשנו אותו בדיוק? מירדן, שגם כבשו את השטח

ועדיין, זה שהם נכבשו לא אומר שמגיע להם אזרחות ישראלית ואיתה כל ההטבות של קלאב מד יהודה.


שונאים אותנו בעולם מסיבה נורא פשוטה - הצורך לשנוא, יש אנשים שבאמת מאמינים שהיהודים גרמו לשואה כדי לקבל את "פלסטין הכבושה", ושמאמינים שהיהודים עשו את פיגועי התאומים, ועוד ועוד מעשיות שנאה מבית היוצר של המין האנושי
אני רק אתקן משהו אחד - ערביי (מסולמים) ישראל מקבלים יותר זכויות ממה שמגיע להם .
השתמטות מתרומה ביטחונית , מיסים . שמירה על חוקים וסדר.. הם אמורים לקבל הרבה פחות.
שלחתי לך כבר הפגנה שהתקיימה של ערבים למען השלום ועכשיו אני אשלח שאלה שבה מישהי ביקשה שירים ערבים מתורגמים לאנגלית למען השלום של כמה זמרים שהיא אוהבת (לא ממש הספקתי לקרוא על השירים כי אני דיי הולכת לישון עכשיו ואני כבר אענה מחר לכולם על התשובות)

http://www.allthelyrics.com/forum/showthread.php?t=34302
אני כתבתי *כביכול* מונעים מהם את הזכויות אנשים תקראו לעז*אזל כל כך קל לכם לצאת עליי.
לא ממש חיפשתי אם כל כך לחוץ לך לחפש את יכולה לחפש עכשיו אם לא תחכי למחר
חחח אוהו, מזה אפשר להביא באלפים ומליונים.
כל יוטיוב מלא בזה וכל אתרי החדשות.^
הדף הקטן הזה?
איפה השירים שתופסים תאוצה בעולם הזה על חשבון האהבה שלהם למלחמות? איפה השירים שמושמעים ברדיו כל הזמן ונכנסים לאוזניים של אנשים - איפה שוב ההפגנות בעד השלום מתוך אוכלוסיה של 1.8 מיליארד.

אם זה היה כל כך ברור מה שאת אומרת והם כאלה היו בעד את יודעת שהיה לך קל מאוד למצוא הפגנות כאלה מאוד ברורות מתוך אוכלוסיה של 1.8 מיליארד אז למה קשה כל כך להביא דוגמאות כאלה חותכות וברורות שאת צריכה להביא לנו כאלה פירורים.
לא... יש לי חברים טובים שהם מוסלמים אין לי סיבנ לשנוא אותם
שואל השאלה:
מוסלמי שהורג יהודים הוא לא מוסלמי אמיתי, בקוראן רשום שאסור להרוג את היהודים ואת הנוצרים
אנונימי
שואל השאלה:
אתם פשוט גזענים, מחליאים אותי, נראה שהשואה לא לימדה אתכם כלום
די עם כל הסטיגמות!!!
לא כל רוסי חסין לקור
לא כל המרוקאים עצבניים
לא כל היהודים קמצנים
לא כל המוסלמים מחבלים ורשעים
אנונימי
אתה טועה תלמד קוראן קודם כל לפני שאתה מדבר ותכנס לקישור שmetalhead שמה פה אתה אומר דברים כשהידע שלך הוא קטן מאוד .

יש דברים שהם פשוט נכונים.
אבל לכל האתיופים יש 19 ס"מ של אושר שם למטה
האיסלם זאת דת נוראית שמתעללת בנשים והופכת אותם לשיפחות מכסות אותם מרגל ועד ראש בקושי לראות משהו הם יכולות
הם מחנכים את הילדים שלהם לרצוח יהודים ולטבוח בהם מגיל 0
לקלל להרביץ ללכלך
בתכלס? הם לא רוצים שלום ולא נעליים
אה הם גם מתעללים בחיות
ממש לא!! הדבר היחיד שאני שונאת זה ערבים מחבלים וזה הראשון והאחרון!!
מה זה שונא?
יש עם מוסלמים המון בעיות בכל העולם - חלק גדול מהסיבות לבעיות בעולם כרגע נגרמות בגלל מוסלמים והם שרוצים באמת רק לחיות בשלום גם אז גורמים לבעיות בכמויות מסוימות בגלל האינטרס שלהם ואז הכל כבר מצטבר כי הבעייתים מתוכם שעושים המון בעיות זה כמות כל כך גדולה שמה זה עוזר שיש כאלה שבאמת רוצים שלום מה זה נותן בדיוק?