3 תשובות
ברגע שתיכנסי לפרופיל שלהם, את תוכלי לראות ספרות ליד השם שלהם. במידה ותראי ספרות, תדעי שהם הוסיפו אותך בחזרה
זה יתריע לך שגם הוא הוסיף אותך, וכשתכנסי לאפליקציה יהיה לך רשום שם
זה מתריע לך