3 תשובות
פרי קפוא בסופר שני פגמים לו:
1) וויטמינים שנהרסו בהקפאה פוגעים בבריאות הפרי.
2) לפירות קפואים בדרך כלל מוסיפים סוכר כדי ליצור טעם יותר מתוק, וזה יותר קלוריות.
לסיכום, פרי טרי יותר בריא.
1) וויטמינים שנהרסו בהקפאה פוגעים בבריאות הפרי.
2) לפירות קפואים בדרך כלל מוסיפים סוכר כדי ליצור טעם יותר מתוק, וזה יותר קלוריות.
לסיכום, פרי טרי יותר בריא.
כל הפירות והירקות כשהם בקליפתם וטריים הינם בריאים יותר!
בהצלחה
בהצלחה
לצערנו לא.
חלק מהערכים התזונתיים נאבד בתהליך ההקפאה.
משתנה מחברה לחברה ע"פ תהליך ההקפאה שלהן.
חלק מהערכים התזונתיים נאבד בתהליך ההקפאה.
משתנה מחברה לחברה ע"פ תהליך ההקפאה שלהן.