3 תשובות
בוקר טוב גית !!
פלפל ירוק הוא פלפל בוסר ולא טוב לאכילה. בגלל שהוא בוסר, הוא מכיל רעלים וכן, אם תשאירי אותו בחוץ, הוא יאדים או יצהיב. מצד שני יקח לו הרבה זמן ויתכן שירקב אז לא כדאי לנסות. פשוט לקנות את הפלפל שהוא כבר בשל בצבע האדום או הצהוב.
בתאבון שורי
פלפל ירוק הוא פלפל בוסר ולא טוב לאכילה. בגלל שהוא בוסר, הוא מכיל רעלים וכן, אם תשאירי אותו בחוץ, הוא יאדים או יצהיב. מצד שני יקח לו הרבה זמן ויתכן שירקב אז לא כדאי לנסות. פשוט לקנות את הפלפל שהוא כבר בשל בצבע האדום או הצהוב.
בתאבון שורי
פלפל ירוק יכול להיות או פלפל אדום או צהוב, שטרם הבשיל, או שהמטפחים זני ירקות גרמו לכך שפלפל זה יהיה ירוק גם בבשלותו. מכאן שירוק איננו בכל המקרים פרי בוסר - והפלפל מוגדר כפרי ולא ירק. לעומת זאת פלפל צבעוני - אדום, ורוד או אף סגול - יהיה ירוק בבוסריותו.
לא ייתכן שימכרו בסופר או בשוק פלפל אדום או צהוב בוסרי, פלפל ירוק זה פלפל שנשאר ירוק גם אחרי שהבשיל.
באותו הנושא: