11 תשובות
150-300
את יכולה להכין בעצמך :
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
ביצה
להמיס במיקרו 100 גרם חמאה ולהוסיף
חצי כפית תמצית וניל
לערבב עד שניהיה בצק אחיד
לשים בקערה לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר חצי שעה
לגזור מגוגל את המספר שתרצי שהעוגה תיהיה לרדד את הבצק ולהניח את המספר שהדפסת מעל לחתוך באמצעות סכין כך שהעוגה תיהיה בצורה שרצית
ועושים את הצורה פעמיים
לאפות את שני הצורות ל15 דקות 180 מעלות
להכין קצפת
מיכל שמנת מתוקה,חבילת פודינג וכוס חלב להקציף עד שניהיה קצפת יציבה
לקחת את אחת הצורות לזלף מעליה קרם לשים גם את הצורנ השנייה לזל קרם ולקשט בפירות/שוקולדים
ומוכן!!!
יש עוד שיטה אך פחות טעימה
לקחת ביסקווטים להרטיב בחלב ולסדר בתבנית בצורה שתירצי לזלף קצפת ואז עוד פעם לסדר רת הבסקוויטים באותה צורה לזלף קצת ולסדר
בהצלחה!
את יכולה להכין בעצמך :
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
ביצה
להמיס במיקרו 100 גרם חמאה ולהוסיף
חצי כפית תמצית וניל
לערבב עד שניהיה בצק אחיד
לשים בקערה לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר חצי שעה
לגזור מגוגל את המספר שתרצי שהעוגה תיהיה לרדד את הבצק ולהניח את המספר שהדפסת מעל לחתוך באמצעות סכין כך שהעוגה תיהיה בצורה שרצית
ועושים את הצורה פעמיים
לאפות את שני הצורות ל15 דקות 180 מעלות
להכין קצפת
מיכל שמנת מתוקה,חבילת פודינג וכוס חלב להקציף עד שניהיה קצפת יציבה
לקחת את אחת הצורות לזלף מעליה קרם לשים גם את הצורנ השנייה לזל קרם ולקשט בפירות/שוקולדים
ומוכן!!!
יש עוד שיטה אך פחות טעימה
לקחת ביסקווטים להרטיב בחלב ולסדר בתבנית בצורה שתירצי לזלף קצפת ואז עוד פעם לסדר רת הבסקוויטים באותה צורה לזלף קצת ולסדר
בהצלחה!
שואל השאלה:
ממש לא אכין זה קשה
ממש לא אכין זה קשה
אנונימית
100
שלחי לי פרטי אם תרצי אני מוכרת עוגות כאלה ב160
שואל השאלה:
איפה את גרה
איפה את גרה
אנונימית
קריית גת
שואל השאלה:
אני בחצור
אני בחצור
אנונימית
אה חבל...
נראלי בסביבות ה200-300
לא נפתח לי הקישו
לדעתי זה קל
ואני מכינה היון
ואני מכינה היון
באותו הנושא: