4 תשובות
לפי דעתי לא לראות בהגדרות
אפשר רק לנקות את השיחה
לא אי אפשר. אבל אם האנשים בקבוצה לא שמורים לך באנשי קשר את יכולה לעשות שהם לא יראו את התמונה