7 תשובות
חביצה בריא יותר
הבגט עם החביתה יותר בריא
עם חביתה יותר בריא.ועדיף חצי
חביתה. היא חלבון טהור, כששניתל זה גם חלבון, גם פחמימה וגם שמן.
~חביתה גם יותר טעים אבל בסדר~
חביתה יותר בריא בשניצל יש מלא שמן
חביתה יותר בריא
זה מאוד תלוי אם זה שניצל עם ציפוי או שניצל בלי ציפוי- חזה עוף...
בעיקרון נראה לי חביתה פחות משמין.לגבי בריאות אם זה שניצל בלי ציפוי=חזה עוף זה בריא. חביתה ושניצל -חזה עוף (בלי ציפוי) שניהם חלבונים ושניהם תורמים לגוף לכל אחד יש יתרונות.
לגבי שניצל- הכמות קלוריות משתנה בהתאם לעובי, לגודל, לכמות של הפירורים- הציפוי וכדו... אם זה שניצל קטן אז זה יכול להיות פחות קלוריות מהחביתה, אבל שניצל בגודל רגיל שזה גודל בינוני, הכמות קלוריות יותר מחביתה.

אין בעיה לאכול עם שניצל- כל עוד זה לא על בסיס יום יומי...צריך לגוון ..אפשר פעם חביתה פעם שניצל..גם לבריאות זה עדיף מאשר כל הזמן חביתה..חזה עוף כשלעצמו ללא ציפויי-
(מה שהופך את השניצל ליותר טעים, אך גם יותר משמין..) זה בסדר ואפילו בריא ומומלץ לאכול כחלק מתזונה בריאה- סלט ירקות וחזה עוף.. ואין מה לחשוש מהשמנה כשאוכלים אחד או שתיים בגודל סביר ללא לחם.