13 תשובות
לאיזה מדינה? יש טיסות באלף דולר ויש טיסות בשמונים דולר
טיסה לאן?
זה ממש לא עובד ככה... יש דילים ב300-400 דולר ליוון נגיד ויש מחירים של 2000 דולר לניו יורק למשל. נורא נורא תלוי לאן
שואל השאלה:
נגיד תאילנד
אנונימית
אם אתה סתם מחפש חו"ל אל תלך על היקרים, כריתים לגמרי יספיק לך וזה נורא נורא זול. יש מחא דילים בחוליו, בוא נעוף, דקה 90 וכל אלה.
תאילנד נורא יקר. רק הטיסה מעל 1000 דולר ומלונות לא זולים. אבל האוכל נורא נורא זול
^לא 1000 דולר, אני מאמין שטיסות אפשר למצוא ב700 דולר, אפילו 650 הלוך חזור (עם עצירת ביניים כמובן). האוכל זול, מלונות אני לא יודע. וצריך גם טיסות פנימיות או דרך תחבורה אחרת בתוך תאילנד.
בין שבע לעשראלף
בהצלחה למצוא ב650 הלוך חזור. אין חיה כזאת, לוטו קוסט מתחיל ב900
מה אתה מדבר? נגיד עם אירופלוט או טורקיש אפשר למצוא בקלות במחירים האלה. תבדוק לפני שאתה אומר, אני מצאתי.
כנראה שמצאת כיוון אחד. אני בקיא מאוד בנושא, וכרטיס הלוך חזור לתאילנד ב650 דולר זה דבר שלא קיים. אפילו לא בלואו קוסט של הלואו קוסט
חיפשתי הלוך חזור.. רגע אבל על איזה תאריכים אתה מדבר? אולי בחופש הגדול זה יעלה קצת יותר (אבל לא 900) אבל באוקטובר נגיד זה יעלה כמו שאני אמרתי.
השאלה לאיפה ומה התנאים