6 תשובות
אני הכנתי את זה לכלב שלי, שמים בונזו ומים קופסאת מעדן ושמים את זה במקפיא ליום שלם. הוא מת על זה
יש 2 דרכים ממש מעולות-
1. לקלף ולחתוך בננות ואז להקפיא אותן. אחרי שהן קפואות להכניס למעבד מזון ולאט לאט המרקם שלהן יהפוך למרקם של גלידה, אפשר להוסיף קצת נוזלים אם זה לא קורה לבד..אבל לא יותר מדי כי אז זה יהפוך לשייק. אפשר לשים קצת קקאו, תמצית וניל, עוד פירות וככה ליצור עוד טעמים..את זה אוכלים ישר אחרי שמכינים כי אם מקפיאים את זה אחר כך זה נראלי כבר לא יהיה באותו מרקם
2. להקציף 500 מל שמנת מתוקה לקצפת, לשפוך לתוך הקערה של הקצפת פחית של חלב מרוכז, לשים כפית תמצית וניל ולערבב הכל עד שזה אחיד ואז אפשר להוסיף גם קקאו/עוגיות/שוקולד ציפס וכל מה שרוצים ופשוט להקפיא
אנונימי
שואל השאלה:
חחח תות הרגת אותי
תודה ממש אנונימי!
אנונימי
אני הייתי רצינית... באמת עשינו את זה ואחותי עושה את זה עכשיו לכלבה שלה.
רכיבים לעוגיות:
חמאה - 115 גר'
סוכר חום - כוס
ביצה בינונית - 1
אינסטנט פודינג - 100 גר' (בטעם ריבת חלב)
קמח תופח מאליו - 1 כוסות
שוקולד צ'יפס - כוס
רכיבים לגלידת וניל:
חלב - 1 כוס
שמנת מתוקה - 1 כוס
חלב מרוכז ממותק - כוס
תמצית וניל - 2 כפיות
אופן הכנה לעוגיות:
הכניסו לקערה את החמאה ואת הסוכר, וערבבו אותם בעזרת מזלג או מיקסר חשמלי עד שתתקבל תערובת אחידה.
הוסיפו לקערה את הביצה וערבבו שוב עד שתתקבל תערובת אחידה.
הוסיפו לקערה את האינסטנט פודינג וערבבו עד שתתקבל תערובת אחידה.
הוסיפו לקערה את הקמח וערבבו שוב עד שתתקבל תערובת אחידה.
הוסיפו את השוקולד צ'יפס לקערה וערבבו היטב.
צרו כדורים מהבצק בעזרת כף והניחו אותם על תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה. preperation
הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 13-15 דקות.
אופן הכנה לגלידת וניל:
שפכו לקערה את החלב ואת השמנת המתוקה. הוסיפו את החלב המרוכז ואת תמצית הווניל וערבבו את הכל. גרדו את התחתית בזמן הערבוב, משום שהחלב המרוכז ייאגר בה.
הקפיאו את התערובת למשך הלילה.
לאחר ההקפאה, מרחו כף גלידה על גבי עוגייה והניחו עליה עוגייה נוספת. עשו זאת מהר משום שהגלידה הביתית נמסה מהר יותר מאשר גלידה קנויה.
תוכלו להזליף מעל לגלידה מעט מאוד רוטב קרמל, אולם לא חובה
הקפיאו את העוגיות למשך 20 דקות, וזהו! יש לכם גלידת סנדוויץ'!
רכיבים לגלידת בננה-קקאו:
בננות - 3 (קפואות - יש להקפיא אותן לפני השימוש)
אבקת קקאו - 3 כפות (לא ממותקת)
תמצית מנטה - כפית
אופן הכנה לגלידת בננה-קקאו:
הוציאו את הבננות מהמקפיא, והניחו להן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.
הכניסו אל תוך מעבד מזון בננות, קקאו ותמצית מנטה, וערבלו אותם עד שהבננות יהיו קצוצות דק. לאחר מכן המשיכו לערבל בפולסים את התערובת עד שהיא תתרכך.
במידה שהתערובת הינה רכה מדי לאחר השימוש במעבד המזון, יש לשים אותה במקפיא למספר דקות, עד שתגיע למרקם הרצוי. כמו כן, מומלץ לתת לגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10-5 דקות לפני ההגשה.
באותו הנושא: