14 תשובות
היא יפה יש לי יופי מיוחד
יפה, פמיניסטית, גאווה ישראלית
אנונימי
א. היא מהממת!
ב. היא הביאה גאווה ענקית לישראל ובגלל זה כולם גאים בה ועפים עליה
היא מהממת, היא בן אדם מדהים, היא מסרבת להגיש פרסים לבמאי רק כי הוא אנס למרות שזה ישפיע לה על הקריירה, היא משחקת ממש טוב. אה וכן, היא משלנו. צריך יותר מזה?
היא פשוט תותחית על לפי דעתי. תכל'ס. היא מייצגת את ישראל בכבוד ענק, צנועה ולא מתלהמת יותר מדי ולא שכחה מאיפה באה.
כי היא האישה הכי מדהימה בפאקיננג עולם והיא מהממת והיא מתגאה בארץ שלה והיא פשוט האיידול שלי. היא מדהימה! אני אוהבת אותה ברמות שלא חשבתי בחיים שאני אוכל לאהוב למישהי שלא דיברתי איתה בחיים, הייתי נותתככ הרבה כדי לפגוש אותה ולהגיד לה כמה שאני מעריכה אותה ואוהבת אותה, היא גאה בארץ, החא עושה דברים מטורפים ומגיעה לשיאים מטורפים, היא גאוןה לארץ, היא דמות מעוררת השראה לבנות מכל העולם, צנועה, לא עלה לה הפרסום לראש כמו מלא מפורסמים, היא פמיניסטית וגאה במה שהיא עושה, והיא פאקיינג מושלמת!
לדעתי האישית, קודם כל היא מאוד יפה ומאוד מוכשרת במקצוע שלה, דבר שני היא לא עפה על עצמה, וזה לדעתי עושה אותה מיוחדת כי אנשים במקום שלה היו עפים על עצמם ומתנשאים על אחרים, ולכן היא מאוד מיוחדת. ודמות להערצה.
אנונימית
היא פאקינג מושלמת!
היא נחמד וצנועה והיא הגיע למקומות ממש טובים בחיים שלה
והיא הוונדר וומן!
אנונימית
מהממת, מצליחה בטירוף ועושה גאווה לישראל, לא מתביישת מזה שהיא ישראלית
היא יפה צנועה מתגאה המדינה
ולא כמו נטלי פוטרמן. שתהילה עלה לראש והיא שכחה מאיפה היא באה אפילו שכחה שהיא ישראלית..
אני יכולה להבין למה
יפה אהובה בכל העולם מוכשרת שחקנית נפלאה כולם מנסים לקחת אותה לסרטים בהוליווד בקיצור אישה מדהימה
אנונימי
יפה אבל בעיקר חיננית.
היא ישראלית וזה מספיק לישראלים
לא מת על המראה שלה. יפה אבל לא מאוד בכלל לפי דעתי.