5 תשובות
תקליטי בטלפון את עצמך מקריאה את החומר ואז תשמעי את ההקלטה עד שיכנס לך לראש או שתגידי את הסיכום כמה פעמים כדי קזה יחלחל לך לתת מודע קצת :)
ErO
לקרוא את הסיכום בצורה טובה (תקראי כל פיסקה או כל כמה משפטים ותסבירי לעצמך מה קראת), בנוסף את יכולה לסמן לעצמך משפטים חשובים ולכתוב הערות על גבי הסיכום.
לסכם את הסיכום זה נשמע קצת מוזר אבל אני אתן לך שיטה שעוזרת לי לזכור דברים - לסכם את הסיכום, לכתוב פשוט, כל דבר, לכתוב את הסיכום ואת פשוט תזכרי את זה.
לענות על שאלות ולכתוב את התשובות על דף. כתיבה זאת פעולה ובעצם במבחן אני זוכרת את הפעולה ואיכשהו זוכרת את מה שכתבתי = למדתי.
שואל השאלה:
אבל הבעיה היא שזה הרבה עמודים, ואין לי איך לסכם את זה, אז לכתוב ביד 25 עמודים?
לא לכתוב את כל הסיכום סתם, לקרוא להבין, אבל תמיד שאני לומדת אני משתמשת בכתיבה על דף, סתם כתב חרטומים זה ממש עוזר לי, כל דבר שאני קוראת אני עם עט ודף וכותבת כזה מה שאני מבינה.