2 תשובות
לכל אחד יש יתרונות וחסרונות:
מצד אחד בליסינג הרכב עובר טיפולים וכל זה, מצד שני כנראה שיהיה לו קילומטראז גבוה ויכול להיות שהוא עבר כמה בעלויות או אפילו השכרת רכב. עוד חיסרון לליסינג זה שיש היצע מצומצם יותר של דגמים ורוב המכונית יהיו ברמת גימור ואבזור נמוכה.
רכב פרטי זה תלוי ממה אתם קונים את הרכב, אבל בכל מקרה צריך לעשות לו בדיקות במוסך או במקום שמתמחה בזה ולבדוק כל פרט ופרט ברכב. היתרון של פרטי זה מבחר הרבה יותר גדול של דגמים ורמות גימור וגם המחיר יכול להיות יותר נמוך. אני אישית הייתי קונה דרך לוחות יד שנייה ולא מליסינג. אם יש לך עוד שאלות תשאלי, אני אשמח לעזור. בינתיים אני מציע לך להיכנס ליד 2 ולעבור על רכבים שמתאימים לצרכים שלך, יש שם מבחר מאוד גדול.
אני גם חיפשתי רכב והתרחקתי מהליסינג לגמרי. ליסינג זה זוועה. זה טוב אולי לאנשים שבחובות וכאלה, כי הרכב לא על שמם ואי אפשר לעקל.
מעבר לכך, האוטו עבר הרבה ידיים וכיוון שהאנשים השכירו אותו מן הסתם שהם לא שמרו עליו כמו שבן אדם שהאוטו שלו פרטי שומר..
בסוף קניתי קיה פיקנטו 2016 יד ראשונה פרטית.