5 תשובות
תפתחי אותה ותדליקי חתיכת טישו בפנים. (אל תוציאי את השמן)
פשוט שורפים את הטונה, אפשר להשתמש בנייר טואלט ולהכין מדורה.
פותחים את המכסה של הטונה שמים נייר סופג על הטונה מדליקים את זה ומחכים עד שהאש תכבה
צריך לשים נייר מסביב לטונה ופשוט שורפים אותו
(לא ניסיתי ראיתי חברות עושות) .
תקחי פחית עם טונה (רצוי עם שמן) תפתחי את המכסה ותנסי להוריד כמה שאפשר שמן שלא יישאר הרבה אבל עדיין שישאר. אחכ תדליקי את הטונה באש עם גפרור ואז היא תעלה באש ועד שהאש לא נעלמת הטןנה לא מוכנה. כשהאש נעלמת היא מוכנה ובתאבוןן