תשובה אחת
יש מצבים
למעלה אפייה רק למעלה (קו למעלה), יש למטה ולמעלה (שניי קווים מעל ומטה)
יש טורבו- (המאוורר)-שזה לאפייה של הרבה תבניות וואת רוצה אפייה אחידה, אז יש סירקולציה של חום.
אפייה פלוס השחמה (שניי קווים עם טורבו)
יש את הגריל (זיגזגים כאלה)-שזה לתת השחמה לאוכל מלמעלה, אבל מסוכן. דקה אחת יותר וזה יכול לשרוף את האוכל.
לרוב כשאת רוצה לאפות או להכין משהו, רשום לך במתכון על איזה מצב. אבל לרוב זה אפייה עם השני קווים, סטנדרטית.
לא משהו מסובך.
למעלה אפייה רק למעלה (קו למעלה), יש למטה ולמעלה (שניי קווים מעל ומטה)
יש טורבו- (המאוורר)-שזה לאפייה של הרבה תבניות וואת רוצה אפייה אחידה, אז יש סירקולציה של חום.
אפייה פלוס השחמה (שניי קווים עם טורבו)
יש את הגריל (זיגזגים כאלה)-שזה לתת השחמה לאוכל מלמעלה, אבל מסוכן. דקה אחת יותר וזה יכול לשרוף את האוכל.
לרוב כשאת רוצה לאפות או להכין משהו, רשום לך במתכון על איזה מצב. אבל לרוב זה אפייה עם השני קווים, סטנדרטית.
לא משהו מסובך.
באותו הנושא: