13 תשובות
תשים אותו יותר זמן בטיגון
טריק מגניב, במקום לצפות את השניצל בפירורי לחם, תצפה אותו בפירורים של צ'יפס או ביסלי גריל! זה יוצא טעים רצח וקריספי רצח
רגע על מה אתה מדבר?
על עוף טוב?
או חזה עוף? (עם ביצה ופירורי לחם)
שואל השאלה:
תודה רבה.
אני מדבר על עוף טוב, שניצל עם פירורי לחם וחתיכות צ'יפס. פשוט לשים יותר זמן בתנור?
אנונימי
שואל השאלה:
תודה רבה!
אנונימי
כן אז עניתי לך למעלה
שואל השאלה:
תודה!
אנונימי
אתה יכול גם לטגן אותו בשמן עמוק זה תמיד יוצא סופר קריספי
שואל השאלה:
תודה :)
אנונימי
שואל השאלה:
עדכון:
הרגע יצאו מהתנור שני שניצלים קריספיים, תודה על העזרה. :)
אנונימי