12 תשובות
עם מים חפיף- להכניס מתחת לברז שניה ולהוציא או מתחת למים זורמים כמה שניות עד דקה?
ההורים שלי עושים את זה חפיף
עם מים, חפיף.
אני משפשפת מתחת למים
אבל נגיד חסה אני שוטפת יותר טוב ממש יסודי
ויש חסות שאנחנו גם משרים בסבון תלוי במה שכתוב על האריזה יש כאלה שבאות שטופות ונקיות
אנונימית
מים וסבון
לא יודעת מה אחרים אבל אני למדתי שיעורים במלונאות, למי שלא מכיר זה כמו קונדטוריה
ושם לימדו אותנו שהדרך הכי טובה לשטוף ירקות מכל החיידקים והלכלוך שעימם הם באים זה עם סבון.
מים קרים וקצת סבון כלים, (בדגש לשטיפת חסה וכרוב)
אין צורך לקנות את הנוזל ניקיון האורגני משום שזה שטות גדולה.
אפשר להסתפק בסבון תחת מים זורמים.
סבון כלים והרבה מים שלא ישאר טיפת סבון..
אנונימית
מים
אנחנו מנקים עם אקונומיקה
יותר בריא, יותר טעים!
אנונימית
עם מים ומשפשפים טיפה
אנונימית! זה מאוד מסוכן עם אקונומיקה...