התחברות
הרשמה
? בבנה בשלה יש יותר עמילן וגלוקוז מבננה ירוקה (בוסר)
13 בפברואר 2018, 22:04
מדע
עמילן
ביולוגיה
תשובה אחת
שואל השאלה:
זהו שאני כבר לא יכול
אנונימי
באותו הנושא:
בצמחים החומר המשמש לאגירה ולתשמורת הוא: 1) גליקוגן, 2) גלוקוז, 3) עמילן, 4) תאית מה נכון?
עמילן מתפרק לגלוקוז או גלוקוז מתפרק לעמילן?
במדעים- עזרה: סוכרוז, גלוקוז ועמילן בעצם שלושתם נראים כמו אבקה לבנה?
עמילן זהפחמימה מורכבת וגלוקוז זה פחמימה פשוטה נכון?
עמילן וגלוקוז זה פחמימה? תודה רבה ולילה טוב.
מה משותף לתאית גלוקוז ועמילן? תודה לעונים!
גלוקוז נקרא "עמילן מן החי" מדוע הוא נקרא כך?
צבע של: מים+ביורט גלוקוז+ביורט עמילן+ביורט גלוקוז+יוד סוכרוז+יוד סוכרוז+בנדיקט סוכרוז+מקלון בודק גלוקוז יודעים משהו?
איך מזהים גלוקוז, עמילן, חלבונים ופחמימות?
למה רב סוכרים, עמילן וגליקוגן בנויים מיחידות של גלוקוז?
מהו האידיקטור לזיהוי גלוקוז ועמילן?