3 תשובות
יש אחלה מתכון לשניצל:
חזה עוף עדיף כמה שיותר דק, יותר דק יותר טעים.
בקערה אחת לשים ביצה, מלח, פלפל, כמון, פפריקה, חרדל, שום (ככה אני אוהב את זה בכל אופן וזה גם טעים). לטבול את החזה עוף החתוכים בביצה ובקערה השנייה תפזר פירורי לחם (אני מעדיף פרורי לחם מקסיקנים מתובלים, זה ממש ממש משדרג את השניצל, אם לא גם פירורי זהב או רגילים הם טובים) בנתיים לפני שאת מצפה אותם תחממי שמן במחבת רחבה (עדיפות למחבת רחבה) ושהשמן ממש חם תשימי את השניצילים ותטגני אותם 2-3 דקות מכל צד שהם היו קריספים כאלו, אל תוציאי אותם שהם מזהיבים אלא שהם קריספים, (חצי דקה אחרי שהם מזהיבים)
וזהו בתיאבון
אם את רוצה פשוט יותר אז פשוט חזה עוף - ביצה - פירורים - מחבת חמה - לטגן 2-3 דקות - מוכן
חזה עוף עדיף כמה שיותר דק, יותר דק יותר טעים.
בקערה אחת לשים ביצה, מלח, פלפל, כמון, פפריקה, חרדל, שום (ככה אני אוהב את זה בכל אופן וזה גם טעים). לטבול את החזה עוף החתוכים בביצה ובקערה השנייה תפזר פירורי לחם (אני מעדיף פרורי לחם מקסיקנים מתובלים, זה ממש ממש משדרג את השניצל, אם לא גם פירורי זהב או רגילים הם טובים) בנתיים לפני שאת מצפה אותם תחממי שמן במחבת רחבה (עדיפות למחבת רחבה) ושהשמן ממש חם תשימי את השניצילים ותטגני אותם 2-3 דקות מכל צד שהם היו קריספים כאלו, אל תוציאי אותם שהם מזהיבים אלא שהם קריספים, (חצי דקה אחרי שהם מזהיבים)
וזהו בתיאבון
אם את רוצה פשוט יותר אז פשוט חזה עוף - ביצה - פירורים - מחבת חמה - לטגן 2-3 דקות - מוכן
אצלי אימא שלי מטבלת במלח ופלפל ואז טובלת כל נתח חזה עוף במיונז במקום ביצה ואז פירורי לחם יוצא טעים רצח
מחזקת את המתכון של "חייב כינוי?", זה ככ טעים
באותו הנושא: