2 תשובות
אם חסמת אותו אחרי שהעלת אז כן הוא יכול לראות
אבל אם חסמת לפני שהעלת אז לא
כן, פעם איזה ילדה חסמה אותי (זה לא שהייתה לה סיבה אבל סבבה) והעלתה לפני זה כמה סטטוסים שהייתי יכולה לראות גם אחרי זה
אנונימית