9 תשובות
אם זה שמנוני
שזה ממש שמנוני, ואפשר לשאול, שזה הרבה יותר פשוט מלנחש
שואל השאלה:
ואם אני לא מאמין אני רוצה לדעת לבד
שואל השאלה:
אבל זה יכל להיות שמנוני גם משמן רגיל שזה לא חלבי אני ספציפית רוצה לדעת איך יודעים כשיש חמאה חלבית הפסטה ולא שמן רגיל
שואל השאלה:
ידעתי שיש לי שאלות מסובכות שלא תמיד יש עליהן תשובות
שואל השאלה:
סימנים על הסיר רק מתי שהפסטה מתקררת? ושמן רגיל לא משאיר?
שואל השאלה:
לא מכינים אותה בזמן שאני נימצא לכן אני שואל תודה רבה
תשאל
מרגישים, זה שמנוני יותר, המרקם עדין יותר, יש קצת ריח, יש סימנים על הסיר.