7 תשובות
זה בכלל לא גרוע.
התפתחות איטית
תנסי לצאת יותר למקומות חדשים, להכיר ילדים חדשים, להיות חברותית, אל תהיי בלחץ זה יבוא לבד דווקא כשאת לא מצפה לזה.
מי אמר שזה גרוע?
זה ממש לא נכון
ממש לא גרוע, מכירה מישהו שיש לו חברה ראשונה והוא בגיל 18
זה ממש לא גרוע אפילו עדיף.
זה שכל אחד התחיל היום לפתח מערכות יחסים בגילאים כאלה זה לא אומר שככה זה צריך ליהיות, להפך.
למה לך הדברים הכבדים האלה בגיל כל כך צעיר שלא צריך להתעסק בזוגיות וכל הרצינות האלה אלא להנות מהחיים ולצבור זכרונות? זה לא שאת הולכת להתחתן עכשיו.
עדיף לנצל את הזמן הזה לדברים אחרים כמו לימודים ובילויים וכשתגדלי להשקיע את הזמן על בחור כשאת באמת בטוחה לגביו ורוצה לחיות איתו.
חוץ מזה יש בנות שיצאו עם הרבה בחורים בגילאים האלה ואיבדו את הבתולין ונפגעו מגברים ונשבר להן הלב ונהיו מדוכאות בגיל כל כך צעיר על גבר בגלל שטויות ואחר כך כשהן גדלו התחרטו על זה ואמרו מה הייתי צריכה לבזבז את הזמן עליהם.
הכי טוב שתהי גדולה תדעי ששמרת את עצמך כל השנים האלה ושלא נפגעת יותר מדי מגברים והעברת את הילדות שלך בלהתעסק עם אהבה ורצינות ומערכת יחסים וכל הכבדות הזאת. בהצלחה
זה בכלל לא גרוע.
אני בת 20 ובחיים לא היה לי חבר
ככה שאת לא במצב גרוע כמו שאת חושבת