3 תשובות
נקניק
אנונימית
אבוקדו, כוסמת, גרנולה, אגוזים.. לא אפשרי?
(לא ביחד)
פנקייק מכוסמת עם מנגולד ועגבניות שרי

1 כוס כוסמת ירוקה מושרת כ 3 שעות במים קרים ומסוננת.
חצי כוס מים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
טוחנים הכל בבלנדר למרקם חלק.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית
לוקחים מצקת וממלאים אותה בחצי כמות.
שמים במחבת ומשטחים שיתקבל פנקייק דק.
מטגנים כחצי דקה לכל צד עד השחמה.

במקביל מוסיפים למחבת עגבניות שרי פרוסות, מנגולד קצוץ, שום קצוץ ומטגנים ל 2 דקות.
מטבלים במעט מלח ושמן זית.
שמים את המילוי על הפנקייק.