7 תשובות
כי זאת בכל זאת פחמימה, אומנם פחמימה עשירה במקורות חלבון אבל עדיין פחמימה.
פחמימה מתפרקת לסוכר, וסוכר זה קלוריות.
פחמימה מתפרקת לסוכר, וסוכר זה קלוריות.
אנונימית
אלוהים אדירים לא ידעתי שקוואקר זה משמין תודה לך על השאלה הזאת אז להמעיט בכמות הקוואקר?
שאלה טובה מצטרפת לשאלה...^
כן, כדי להמעיט.
מומלץ להפחית, אבל לא להפסיק לגמרי, כי היא פחמימה עשירה בחלבון, וחלבונים בונים שריר.
מומלץ להפחית, אבל לא להפסיק לגמרי, כי היא פחמימה עשירה בחלבון, וחלבונים בונים שריר.
אנונימית
אוקי תודה! ^
בכיף (:
אנונימית
פחמימה לא יכולה להיות עשירה בחלבון :)
היא פחממה.
אבל שיבולת שועל אולי כן עשירה בחלבון (לא זוכר כרגע).
ובכל מקרה, למנת דייסה צריך שלוש כפות, אז זה לא כזה אסון.
ויש שם הרבה סיבים שטובים למערכת העיכול
היא פחממה.
אבל שיבולת שועל אולי כן עשירה בחלבון (לא זוכר כרגע).
ובכל מקרה, למנת דייסה צריך שלוש כפות, אז זה לא כזה אסון.
ויש שם הרבה סיבים שטובים למערכת העיכול