5 תשובות
בהגדרות באפליקציה הכי למטה, אני חושבת.
הוספתי קישור
הנה
דרך ההגדרות של האפליקציה.
שואל השאלה:
מה זה אומר? שזה ימחק לגמרי ואם מישהו יחפש אותי בחיפוש הוא לא ימצא אותי?