התחברות
הרשמה
למה חלב דל לקטוז מתוק יותר?
28 בדצמבר 2017, 00:02
חלב
לקטוז
מוצרי חלב
2 תשובות
כי הוא דל
אנונימית
באמת? יואו אני גם אנסה
כ
כלאחדמיוחד
באותו הנושא:
לקטוז בלחם - בלחם (פיתה, לחם פרוס, לחמניה) יש לקטוז?
לקטוז בחמאה - בחמאה יש קצת לקטוז?
רגישות ללקטוז יכולה לעבור? בבקשה תענו
בזמן האחרון אכלתי יותר מדיי מתוק אבל ברמה מוגזמת!
לאיזה קבוצה של חומרים שייך לקטוז?
כשאני אוכל או שותה מוצרי חלב, רוב הזמן יש לי לשירותים זה אומר שאני רגיש ללקטוז? מזה לקטוז?
האם פתאום יכול להופיע לי רגישות ללקטוז?
יש גלידות בלי לקטוז? וזה טעים?
לקטוז - האם הוא קיים גם בחלב עזים /כבשים?
מה יותר משמין, מלוחים או מתוקים?
למה תות נחשב לפרי מתוק אם שאוכלים אותו הוא יותר נוטה לחמוץ?